2777
2789
عنوان

برادرم یه اسم عجیب گذاشته رو بچش

| مشاهده متن کامل بحث + 6455 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من و خانومش هم تا روزه زایمان به هیچکس نگفتن اسمه بچه روزنداداشم به مادره خودشم نگفته بود کلا ...

حالا ما از روز اول ک اسم انتخاب مردیم دیگه نی نی را صدا میزدیم

مثلا رفتیم لباسهای علی زا خریدیم،رفتیم سونو علی بزرگ شده علی این تاریه ب دنیا میاد وقتی هم زنگ زدم ب اقوام گفتم دیشب علی بدنیا اومده فرداشب بیایید شام باما

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍

قبل حمله ی احتمالی بگممن فقط تبربک گفتم و حتی نمادین ذوق کردم برا اسمش دخالتی نکردمفقط برام عجیب بود

آرتین شنیده بودم اینی که گفتیو نه😁

ولی اسم باید قشنگ باشه بتونه نامدار بشه و موفق 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

منم وقتی دخترم به دنیا اومد گفتم نه به این دلیل که میخواستم اسم آس و تک بذارمچون دوس نداشتم بقیه نظر ...

اره دقیقا اونام نمیخواستن روی تصمیمی که داشتن مردد بشن 

چون اگه قبل زایمان اسم رو بگی کلی آدم شاید نظر بدن دلسرد کننت

ولی بعد زایمان که دیگه اسمو بذاری کسی اجازه نداره حرف بزنه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

والا من آذری هستش اصالتم ولی تا حالا نشنیدم کسی اسم بچش بذاره آتمین(یعنی سوار براسب بشو)

نمیگه آتی مین که معنیش بشه سوار بر اسب بشو ! احتمالا شما زبان مادریتو از یاد بردی ولی آتمین یعنی سوارکار اسب

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.