2777
2789
عنوان

برادرم یه اسم عجیب گذاشته رو بچش

| مشاهده متن کامل بحث + 6455 بازدید | 162 پست
ممنون گل

دیگه اسمها وزن ندارن انگار بدون هدف میزنن رو کیبورد هر چی دراومد میکنن اسم بچه ..

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکشون یاشه بچه خودشونه خوششون اومده گذوشتن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

آبتین آخهاز بچگی اسم آبتین شنیدنی یاد آب بینی میافتادم

آبفین که نیس🤣

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خو دوست داشتن بچه جاری ام بدنیا اومد اسمشو گذاشتم جیلان ترکی هست اسم های پدرومادر میزارن  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تا حالا نشنیدم 

دخترونه س؟ 

زن برادر منم میگه میخوام اسم مادر بزرگم رو بذارم رو بچه م 

نسرین

نه دخالت کردم نه نظری دادم

ولی خب خیلی قدیمیه و قطعا بچه در آینده ناراحت و اذیت میشه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

تیرانداز به ترکی چی میشه احیانا اگر کسی گذاشت تعجب نکنیم

اکتای یعنی مشابه تیر ( سرعت بالا و هوش بالا )

بعضیا میگن این قدیم اوک آتای بوده یعنی تیر انداز

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

من نمیگم اشکال دارهیه مقدار عجیب بود فقط

به حق اسم های نشنیده 😑

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

من زبونم نمیچرخه یکی دو بار گفتم آرمین بعد سریع جمعش کردم دیگه صداش نزدم گفتم عزیز عمه

ولی خوش آوا ست اسمش دوسه بار بلند بلند بگو من خوشم اومد الان🥹

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین