2777
2789
عنوان

لطفا رد نکن بیااا

82 بازدید | 9 پست

من ۲۰ سالمه نزدیک یه ساله حس میکردم خیلی زود میمیرم!

سینم همین یه ساله زیر بغل سمت راستم میسوزه وحشتناک که قسمت شد برم نوبت بگیرم از دکتر بالاخره 

هجده همین ماه بعد یه سال میخوام برم سونو سینه(:

دعا کنید چیزی نباشه برام

خیلی میترسم.صلوات تونستی بفرست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی فکر کنی جذب میکنی 

چرا بع اینا فکر میکنی مریضی بشی

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

من همین احساس و داشتم و هر شب یه قسمتی از بدنم به حدی درد می‌گرفت ک میخاست بیهوشم کنه

وقتی میرفتم دکتر می‌گفت هیچ مشکلی نداری و از من سالم تری

همین تلقین و افکار منفی کاری کرد ک سه ماه مریض شم 

برم دکتر و بگن سالمی 

اگر این افکارت ادامه پیدا کرد به وسواس فکری تبدیل میشه 

لطفا از خودت دور کن این افکار و 

استرس هم نداشته باش چون من اطمینان دارم ک سالمی 

من خودم جوری پشت شونم و قفسه سینم درد می‌گرفت ک دکتر می‌گفت احتمال گرفتگی رگ قلب هست ، بعد نوار قلب و اینا می‌گفت از منم سالم تری و واقعا سالم بودم و همش به خاطر استرس بود و افکار منفی 

امیدوارم تجربه من بدردت خورده باشه تا این افکار و دور کنی 

من همین احساس و داشتم و هر شب یه قسمتی از بدنم به حدی درد می‌گرفت ک میخاست بیهوشم کنهوقتی میرفتم دکت ...

مرسی عزیز دلم حرفتو قبول دارم

و ایشالا همین سوزش زیر بغلم چیزی نباشه دعا کن برام