2777
2789

اونا به کنار 

میتونم جای اونا ۱ حمد و ۴۰ تا ۴ قل و ۴۰ تا آیه الکرسی ( و ۴۰ تا کوثر ) بخونم 

چون اونا طولانین و من فرصت ندارم بخونم چون زود زود واسم جادو میگیرن 

عزیزم میشه دستورای اینارو بزاری که چطوری میشه خوندمن به نیت دوتفریمون میخونمشونن

😍 💝

۴۰ بار هست ( حالا روزی یکبار تا ۴۰ روز ؛ روزی ۲ بار بخونی ۲۰ روزی میشه ۴۰ تا ، روزی ۴ بار بخونی ۱۰ روزه میشه ۴۰ تا ، یا مثلا زوزی ۱۰ تا بخونی ۴ روزه میشه ۴۰ تا ) یا بکوب تو یه روز ۴۰ تاشو بخونی 

استاد حکیم محسن اسماعیلی تو اینیستا میگفت بهترین روز برای باطل سحر ( و یا شروع باطل سحر : روز دوشنبه س ) ان شا الله فردا صب میخ ام بخ نم 

یعنی ایشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍 💝۴۰ بار هست ( حالا روزی یکبار تا ۴۰ روز ؛ روزی ۲ بار بخونی ۲۰ روزی میشه ۴۰ تا ، روزی ۴ بار بخونی ...

خب گلم بیست روز،یاچهل روز اینا چیا رو بخونم ؟

دقیق بگو اونایی باید بخونم ؟

فردا عادتم عیب نداره شروع کنم

خب گلم بیست روز،یاچهل روز اینا چیا رو بخونم ؟دقیق بگو اونایی باید بخونم ؟فردا عادتم عیب نداره شروع ک ...

روز اول پریود نباش از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس هم نباشه از روز دوم به بعد مهم نیست 

روز نحس : روز قمر در عقرب ؛ روز محاقِ ماه " ۳ روز آخر ماه قمری " ؛ روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛ روز شنبه ( از ۱ بامداد شنبه تا ۱ بعد از ظهر شنبه )

ممنون نحوه دعا وختم خوندنم بگوهفنه اینده شروع میکنم

روز شروعش روز پنجشنبه و یا روز یکشنبه باشه 

قبل از شروع چله صدقه بنداز توش ۵ باشه مثلا ۵ هزار تومن یا ۵۰ هزار تومن ( ۵ باشه توش به نیت ۵ تن ) روز اول پریود نباش و روز نحس هم نباشه از روز دوم تا آخر دوره مهم نیست پریود باشی یا روز نحس باشه 

روز نحس شامل : 

♦️♦️♦️ روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) : 

مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ 

♦️♦️♦️ روز محاقِ ماه [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ) : مثلاً اگه یه ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام شروع میشه ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام شروع میشه ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]]

♦️♦️♦️ روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

♦️♦️♦️ روز شنبه ( از ۱ بامداد شنبه تا ۱ بعد از ظهر شنبه ) 

جهت انجام کارهای مهم و اساسی مناسب نیست 

روز شروعش روز پنجشنبه و یا روز یکشنبه باشه قبل از شروع چله صدقه بنداز توش ۵ باشه مثلا ۵ هزار تومن یا ...

عزیرم شما هی داری اداب میگی منظور من متن اون دعاهای که باید بخونم چی بخونم متوجه نمیسم

خب گلم بیست روز،یاچهل روز اینا چیا رو بخونم ؟دقیق بگو اونایی باید بخونم ؟فردا عادتم عیب نداره شروع ک ...

۱ حمد

۴۰ بار سوره ی کافرون 

۴۰ بار سوره ی توحید 

۴۰ بار سوره ی فلق

۴۰ بار سوره ی ناس

۴۰ بار سوره ی کوثر 

۴۰ بار آیه الکرسی ( آیه ۲۵۵ سوره ی بقره ) 

میتونی یک روزه بخونی همه رو ؛ یا روزی یکبار به مدت ۴۰ روز ( مثلا روزی ۲ بار بخونی ۲۰ روزه میشه ۴۰ تا