خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
راستی اسی هزینه عملت چقدر شد؟ پیش چ دکتری رفتی عمل کردی و کدوم شهر ؟
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
پارسال ۴۵ میلیون شد با تمام هزینه ها ازمایش و عکس دستمزد دکتر و بیمارستان..تهران عمل کردم
دکترت کی بود عزیزم ؟
سوراخهای بینیت قرنیه ههست ؟ از لحاظ تنفسی ظاهری راضی هستی در کل؟
میشه بینی شمارو ببینم براذشما مدل طبیعی عمل کرده یا نیمه فانتزی؟
من طبیعی خواستم ولی دسش بشکنه قوس داره و نوکش بزرگ، گفتم طبیعی باشه قوس نداشته باشه ولی برعکس همونی ک میخواستم کرده، با اینکه بینی خودم اصلا ایراد زیادی نداشت، فقط خواستم یکم از درازی بینیم کم بشه
برا منم قوسش زیاده تا وقتی چسب میرنم خوبه اما تا چسب قطع میشه قوسش خیلی زیاده نوکشم بزرگهاما بینیرمن ...
دقیقا مثل مال من کرده، تازه من ورم یه طرفه بینی هم دارم ینی تابلو یه طرف بینیم بزرگتره، اگه ورمم بود تا حالا باید میخوابید، فقط میگم خیر نبینه، افتضاحه