2777
2789
عنوان

سربالا بودن بینی

105 بازدید | 16 پست

من ده ماهه عمل کردم بینیم رو تا وقت چسب میزدم نوک بینی معمولی بود..تا چسب رو قطع میکنم سربالا میشه..

امکان داره با گذر زمان بیاد پایین تر

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

شنیدم بعد عمل نوک میاد پایینتر

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

راستی اسی هزینه عملت چقدر شد؟  پیش چ دکتری رفتی عمل کردی و کدوم شهر ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی اسی هزینه عملت چقدر شد؟ پیش چ دکتری رفتی عمل کردی و کدوم شهر ؟

پارسال ۴۵ میلیون شد با تمام هزینه ها ازمایش و عکس دستمزد دکتر و بیمارستان..تهران عمل کردم

پارسال ۴۵ میلیون شد با تمام هزینه ها ازمایش و عکس دستمزد دکتر و بیمارستان..تهران عمل کردم

دکترت کی بود عزیزم ؟

سوراخهای بینیت قرنیه ههست ؟  از لحاظ تنفسی ظاهری راضی هستی در کل؟

دکترت کی بود عزیزم ؟سوراخهای بینیت قرنیه ههست ؟ از لحاظ تنفسی ظاهری راضی هستی در کل؟

اره خوبه

اره خوبه

اسم دکترتو میشه بگی لطفا ؟

سلام عزیزم، شما از عملت راضی؟ منم پیش یزدانی عمل شدم، اصلا راضی نیستم یکسال و نیمه

کدوم یزدانی عمل کردی؟

میشه بینی شمارو ببینم براذشما مدل طبیعی عمل کرده یا نیمه فانتزی؟

من طبیعی خواستم ولی دسش بشکنه قوس داره و نوکش بزرگ، گفتم طبیعی باشه قوس نداشته باشه ولی برعکس همونی ک میخواستم کرده، با اینکه بینی خودم اصلا ایراد زیادی نداشت، فقط خواستم یکم از درازی بینیم  کم بشه 

من طبیعی خواستم ولی دسش بشکنه قوس داره و نوکش بزرگ، گفتم طبیعی باشه قوس نداشته باشه ولی برعکس همونی ...

برا منم قوسش زیاده تا وقتی چسب میرنم خوبه اما تا چسب قطع میشه قوسش خیلی زیاده نوکشم بزرگه

اما بینیرمن ایراد زیاد داشت هم افتادگی شدید هم انحراف هم قوز

با توجه به اینا گفت خیلی خوب جمع شده

برا منم قوسش زیاده تا وقتی چسب میرنم خوبه اما تا چسب قطع میشه قوسش خیلی زیاده نوکشم بزرگهاما بینیرمن ...

دقیقا مثل مال من کرده، تازه من ورم یه طرفه بینی هم دارم ینی تابلو یه طرف بینیم بزرگتره، اگه ورمم بود تا حالا باید می‌خوابید، فقط میگم خیر نبینه، افتضاحه