2777
2789

دوهفته بعد خاکسپاری بابام پیشم آهنگ گذاشت حالا بماند ک چهلم بابام وقتی ب این رفتارش اعتراض کردم معذرت خواهی کرد اما هنوز بعد گذشت ی سال فراموش نکردم و از دلم بیرون نرفته🥲🥲

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زیادی حساسی

شاید هم پدرت یهویی فوت شده و ناراحت بودی و حساس شدی

دخترخالم مامانش دو سال رو تخت بود، فوت کرد پیشمون آهنگ گذاشته بود و می‌گفت کدومش خوبه؟!

چهلمش نشده بود دعوتمون کرد خونشون کیک پخت و می‌گفت به مامان بزرگ نگین که کیک پختم یهو میگه مامانش فوت شده شیرینی پزون راه انداخته

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

حق داری و تا ابد آدم یادش نمیره، البته فامیل مادری همیشه تو این جور مواقع خیلی خوب خودشون رو نشون میدن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

با اهنگ گذاشتن و نزاشتن اون چیزی عوض نمیشه ...درسته که باید احترام بزاریم ولی ما نمیتونیم از دیگران توقع داشته باشیم ..

به نظرم نباید حساس شیم ..اونم عمدی اینکارو نکرده ...خدا پدرتو بیامرزه و روحش شاد ...همه ما یکروزی میریم..

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹