2777
2789
عنوان

رفتار خالم زشت بود یا من زیادی حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار خاله ات درست نبودهباید احترام عزادار نگه می‌داشت

اینجا بهم میگن کینه ای هستی

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
رفتارش خیلی زشت بوده اگه من بودم کاملا قطع ارتباط میکردم

پس چرا اینجا گفتن کینه اییی🥲🥲

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
تو زیادی حساسیشاید هم پدرت یهویی فوت شده و ناراحت بودی و حساس شدیدخترخالم مامانش دو سال رو تخت بود، ...

پدر منم چن سال رو تخت بود ولی دلیل نمیشه ادم بخواد بیخیال باشه در این حد برگ چغندر ک نبود جون ادمیزاد بود ک رفته زیر خاک 

دخترخاله شما کمی عجیبه

واااا اینقدر پرتوقع نباشید

احتمالا دور از جون تجربه نکردی ک اینقدر راحت قضاوت میکنی

خدا رحمت کنه پدر عزیزتون رو... قطعا تو اون دوران حساس شده بودی... اشکال نداره فراموش کن

ممنون از شما

خب اون خالته توقع نداشته باش خیلی ناراحت باشه و احتمالا حواسش نبوده

منم نخواستم ناراحت باشه حتما رعایت حال منو بکنه

حق داری و تا ابد آدم یادش نمیره، البته فامیل مادری همیشه تو این جور مواقع خیلی خوب خودشون رو نشون می ...

اره دقیقا یکساله کامل شناختم همرو