2777
2789

سلام خانما

برای یه جمع دوستانه و جوان غذا چی بپزم

از صبح هستن تا بعد از ظهر

ایده پذیرایی بدید لطفا

در نظر دارم اول که میان اسموتی میوه ای بزارم چون موادش رو دارم ولی دیگ به جز اون ایده ای ندارم

برلی ناهار هم میخوام هم فینگر بزارم که احتمالا لازانیای لقمه باشه و زرشک پلو با مرغ و یک نوع سالاد و نوشیدنی

دسر چی بزارم؟

میوه ها و تنقلات جی بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دسر تیرامیسو یا دسر عربی یا ی چیز کیک بذارمیوه گیلاس زردآلو آلوچه و ی ظرفم هندونه

احتمالا همون تیرامیسو بزارم

ولی بنظرتون دسر رو بعد از ناهار و به صورت جام تک نفره بزارم

یا بزارم داخل سفره بزارم؟

میوه قبل از ناهار باشه؟

پس اسموتی کی باشه؟

احتمالا همون تیرامیسو بزارمولی بنظرتون دسر رو بعد از ناهار و به صورت جام تک نفره بزارمیا بزارم داخل ...

دسر اگ تیرامیسوعه بذار بعد ناهار

اسموتی رو قبل ناهار بده

میوه هم بذار بعدش به نظرم

خانم‌ کدبانو🥰

احتمالا همون تیرامیسو بزارمولی بنظرتون دسر رو بعد از ناهار و به صورت جام تک نفره بزارمیا بزارم داخل ...

اسموکی همون اول بده ، میوه وشیرینی رو هم بچین ، دسر به نظرم همون تو سفره بچین ، میوه هم هر چی وسعت رسید ، موز و سیب و خیار ، میوه فصل هم اگه پولش برات مهم نیست بخر بچین 

اسموکی همون اول بده ، میوه وشیرینی رو هم بچین ، دسر به نظرم همون تو سفره بچین ، میوه هم هر چی وسعت ر ...

میوه بعد از ناهار اوکیه؟

بعد از ناهار چه پذیرایی داشته باشم؟

تنقلات مثل چیپس و پاستیل و کاوائو برای بعد از ناهار مناسبه؟

به نظر من البته بعد از ناهار چیپس این مخلفات نگیر ،  همون میوه رو بچین ، با چای و شبرینی ،  مثلا یک ساعت بعد بستنی بده خیلی بهتره