2777
2789

سلام بچها شاید بنظرتون مسخره یاشه 

ومن الان کنکور دارم  سال تحت تاثیر دخترعمه هام و دوسام برای اولین بار جلو ی درخواست ی پسر کم آوردم و باهاش رفتم تو رابطه و مجازی بود فقط دو ماه نیم ولی شهر ش فرق میکرد دو س بار همو دیدیم و من سر اینکه بیینمش خیلی دعوا با خانوادم راه انداختم و خیلی روزای سیاهی داشتم الان ک ی سال میگذره نمیتونم خودمو  ببخشم هنوز یجوری با خودم تو جنگم وقتی رفتارام یادم میاد انگار جنی شده بودم نمیخام بگم خیلی دختر خوبیم یا پاکم اینا ولی من نماز میخوندم آدم با خدایی بودم ولی تو اون دو س بار دیدن نتونسم نه بگم بغل و بوسه رو هم تجربه کردم خیلی از خودم بدم میاد وحشتناک ی وقتایی ب فکر خود کشی میوفتم اینم بگم ک پسره رو اصلا دوس نداشتم زیادم بهش میگفتم دوست دارم چون حس میکردم واقعا ندارم بزار جبران شه 

کسی تا حالا تو شرایط من بوده ؟ میشه کمکم کنید  بعدشم ی داستان‌هایی دیگه اتفاق افتاد بعد کنکور میگم 🥲

عزیزم طبیعیه حس گناه داشته باشی خصوصا اینکه عاشقش نبودی ، باز اگ عشق و علاقه بینتون بود اتفاقا خودتو مقصر نمیدونستی

ولی خب کاریه ک شده توبه بکن به هر حال تجربه شد برات ک دیگ سمت اینجور روابط نری

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که الان متوجه اشتباهت شدی و پشیمونی کافیه ولی سعی کن هر کسیو به عنوان دوست پذیرا نباشی چون بعضیا میان که تر بزنن به زندگیتو بعدشم بای بای 

الانم بشین تلاشتو بکن کنکور تیر موفق بشی و برسی به هدفت معلومه که قلب پاکی داری نزار هر رهگذری آلودش کنه

من مجرد بودم یه پسری رو دوس داشتم تقریبا ۱۴ ساله بودم...پسره همسن خودم بود🫠مسجد میرفتیم اونجا دیدمش خیلی سربه زیر و مودب بود فهمید دوسش دارم ولی یه بارم واکنش نشون نداد به دوس داشتن من...خداروشکر باهاش یه بارم حرف نزدم یعنی یجورایی اون نخاست خیییلی گریه میکردم واسش...دیگه یه بار تصمیم نهایی رو گرفتم و برا همیشه از قلبم پاکش کردم خییییلی سخت بود واسم...هرموقع میدیدمش حالم بد میشد ضربان قلبم بالا می‌رفت 

الان ازدواج کردم بچه هم دارم دیگه برام مهم نیس احتمالا اون هنوزم مجرده

از احساس وهیجان و هوس دور شین وسوسه هستن کارشون هم به لجن کشیدین هست  برگردین پای سجاده تون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آخ عزیزم خیلی سخته 

دختر عمه ی طفلی من کلا خیلی بچه ی آروم و بی حاشیه ای بود اصلا تو فکر این چیزا نبود چون با من خیلی صمیمیه منو تو جریان کاراش میزاشت 

یه پسره بهش درخواست داده بود 

عمم اینا شهرهای اطراف بودن و پسره مرکز شهر 

خلاصه برای اولین دیدار من کلی سعی کردم که دختر عممو منصرف کنم ولی میگف دوسش دارم و میخوام ببینمش 

اتفاقا بخاطر همین که حرفمو محل نداد یکم ازش ناراحت شدم 

اینا بار اول رفتن پسره خواسته بغل کنه ولی دختر عمم نزاشت 

بار دوم ولی بغل کرد 

همینجوری یه سال گذشت یبار با گریه زنگ زد گف میدونم باهام قهری ولی خواهش میکنم کمکم کن گفتم حرفِ من برات مهم نیس پس نمیتونم کاری کنم

گف گیر کردم توی لجن . گفتم خب بگو چیشده یهو گف پسره گردنشو کبود کرده و الان جای کبودی ضایع اس 

رابطه نداشتن فقط پسره این غلطو کرده بود

اینا ۲ سال باهم بودن بعدش کات کردن 

دختر عمه ی منم دیوونه شد یه بساطی! مشاور اینا میرف تا خوب شد

همش میگف ببخشید حس این زنای تن فروشو دارم 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

آخ عزیزم خیلی سخته دختر عمه ی طفلی من کلا خیلی بچه ی آروم و بی حاشیه ای بود اصلا تو فکر این چیزا نبو ...

اره واقعا آلن آدما  بی حاشیه احمق بازی درمیارن یکیش خودم نه خداروشکر من اینجوری نبودم میدونم اولش با این چیزا شروع میشه کلی طرف منم کلا ی آدم ترسو بود جرعت این چیزا رو نداشت  فقط موقع خدافزی ی بوس رو لپ میگمش خودم خجالت میکشم💔💔💔💔 

اره واقعا آلن آدما بی حاشیه احمق بازی درمیارن یکیش خودم نه خداروشکر من اینجوری نبودم میدونم اولش با ...

توبه کن 

کاریه که شده 

خدا میبخشه 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

همین که الان متوجه اشتباهت شدی و پشیمونی کافیه ولی سعی کن هر کسیو به عنوان دوست پذیرا نباشی چون بعضی ...

مرسی عزیزم تو این نه ماه همش درس خوندم ولی این افکار همچنان باهام بودن  

ی تراپی بود برا کنکور همش میگف خودتو ببخش ولی من نمیتونم 

واقعا