2777
2789

نمیدونم چرا توی زندگیم همیشه در حال دویدن بودم، به بخش زیادی از چیزایی که میخواستم نرسیدم، به همونایی هم که رسیدم با سختی فراوان بود، چرا؟ فقط من اینطوریم؟ بگید که باورام اشتباهه ، شما چی شده تا حالا چیزی یا نعمتی به راحتی توی زندگیتون قرار بگیره بدون اینکه جز بزنید؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

ن اخرشم نشده ک نشد هرچی خواستم نشده انگار تموک عالم منتظرن من چیزی بخوام ک نشه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ب چیزی راحت نرسیدم

باید خیلی تلاش کنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ن اخرشم نشده ک نشد هرچی خواستم نشده انگار تموک عالم منتظرن من چیزی بخوام ک نشه

همه ی زندگیت؟ یا یه چیزو داری میگی؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

به خیلی چیزایی که میخواستم رسیدم

کلا تو همه چی خونسرد و ریلکسم شاید علتش این باشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نه نشده اصلا اون چیزی که راحت به دست بیاد ارزش نداره ولی اونی که خودت با تلاش به دست بیاری بدجوری می ...

نه اخه بعضیا صبح از خواب پا میشن میرن بیرون با کسی که دوسش دارن اشنا میشن، یا مثلا یه دوست خوب پیدا می کنن، یا حداقل برای چیزای کوچیک جز نمیزنن....