2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردم برای اولین بار بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 46 پست
کاش بلاک بود فقط زبون نفهم ول کن نیست اومد شهر خودم وقتی خونه مادرم بودم اینجا هم اومد دم خونم ترسید ...

وای اینو باش میخاریده که بگیری پارش کنی مرتیکه جزامی

شوهرت چکار کرد بعدش 

اگر شوهر من بود جنازش وسط میدون شهر آتش میزد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خریه این حرف حسابش چیه ؟ نمیفهمه شوهر داری؟؟ وای عجب خریه اصلا نمیتونم هضم کنم

میگه جدا شو باهام ازدواج کن خودش ایران زندگی نمیکنه

چرا میدونه همش میگه من باورم نمیشه ازدواج کردی و فلان بهش گفتم من عاشق شوهرمم ول کن اصلا بیخیال نمیشه خودش هم بچه داره از زنش جدا شده

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه دار شو

واقعا به هیچ کس توصیه نمیکنم به بچه دار شدن من واقعا بچه خیلی دوست داستم الان واقعا بعد ۸ سال کم اوردم امروز به هودم میگفتم هر کی ازدواج کنه خره هر کی بچه بیاره خر خر خر

بلخشیدا دور از جون همه ولی واقعا لچه داشتن سخته من دیگه خالی کردم با اینکه همه میگن‌چه قدر وقت و حوصله داری برای بچه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
میدیدی ول کن نیست میگفتی گورتو گم میکنی یا زنگ بزنم ۱۱۰نمیرفتی سمت خونه و واقعا به پلیس زنگ میزدیشوه ...

نه راستش بهش گفتم شکایت میکنم ازت گفت بکن گفتم به جرم مزاحمت میندازنت زندان گفت مشکلی ندارم راست میگه من کامل میشناسمش خیلی آدم کله شقی دوران دوستی صبح تا شب دم خونه ما تو ماشین می‌خوابید باهاش آشتی کنم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

میگه جدا شو باهام ازدواج کن خودش ایران زندگی نمیکنهچرا میدونه همش میگه من باورم نمیشه ازدواج کردی و ...

جوابشو نده 

جواب دادنت (چه با تشر چه بدون تشر فرقی نداره)یعنی نقطه ضعفت،یعنی ازش میترسی اونم داره زندگیتو خراب میکنه 

بی اعتنا باش بهش 

بی اعتنا که باشی گورشو گم میکنه میره

بیشتر منظورم دلیل فریز کردنت هست هی نگو وای ببخشید من نمیزارم تو پدر بشی یه نصیحت خواهرانه دارم قبل ...

اره من اصلا نمیخوام فعلا بچه دار بشم باهمسرمم اوکی بودیم تا دیشب که جاریم گفت حامله اس اصلا همسرم ذوق موقع برگشت میگفت چی برا بچه بخرم به نظر بچه جنسیتش چیه و خلاصه خیلی قشنگ ذوق کرد من این حرفو زدم😭🥲

بهش بگو کاری نکن که از حرفم پشیمون بشم نخواستم بی خبر باشی و نخواستم دزدکی اقدامی کنم بگو مسائل رو ب ...

اره دیشب بهش گفتم داری بهم انگ میزنی و اینا دعوای افتضاحی کردیم محکم درو کوبید و رفت پایین دم درم نشسته بود جایی نمی‌رفت ۴ شب اومد بالا 

واقعا به هیچ کس توصیه نمیکنم به بچه دار شدن من واقعا بچه خیلی دوست داستم الان واقعا بعد ۸ سال کم اور ...

من خیلیا رو میشناسم دو تا بچه دارن شرایط مالی خوب،آرامش دارن راحت دارن زندگی میکنن ، نمیگم همه جا اینجوریه 

ولی چون شما کم اوردی دلیل نمیشه بگین هر کی بچه میخواد خره 

من بچه میخوام،خرم؟

وای اینو باش میخاریده که بگیری پارش کنی مرتیکه جزامیشوهرت چکار کرد بعدش اگر شوهر من بود جنازش وسط می ...

من در این حد نگفتم به شوهرم که انقدر مزاحم شده وگرنه پدرشو در میاورد فقط گفتم اینطور و الان اومده و فلان و من اهمیتی نمیدم بهش

جوابشو نده جواب دادنت (چه با تشر چه بدون تشر فرقی نداره)یعنی نقطه ضعفت،یعنی ازش میترسی اونم داره زند ...

امیدوارم زودتر بره که داره کل زندگیم رو بهم میریزه دیروز دم در خونه بود حتی درو روش باز نکردم تا شب تو ماشین دم خونم بود😭

من خیلیا رو میشناسم دو تا بچه دارن شرایط مالی خوب،آرامش دارن راحت دارن زندگی میکنن ، نمیگم همه جا ای ...

من که گفتم دور از جون ولی واقعا مسئولیت داره اخه ماها برا همه چیز کلتس میریم ولی موقع بچه دار شدن میگیم‌خودمون بلدیم واقعا اگر لچه میخوای کلاس برو  هم خودت هم همسرت  هر یالم برو تمدید کن .تا مثل من کم نیاری من الان تازه تصمیم گرفتم برم کلاس فرزند پروری  بچه اولش خوبه بازه گوگولیه ولی وقتی به ۷ ۸ سالگی رسید واقعا دیگه یه دنیای دیگه داره واقعا خیلی خیلی سخته 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا