2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردم برای اولین بار بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 46 پست
خیلی اشتباه کردی به شوهرت گفتیباید بلاکش میکردی و تمام

اخه نمیتونستم نگم پسر تا شهر خودم که رفتم خونه پدرم دنبال من اومد حتی خونمو پیدا کرد اومد دم در خونم ول کن من نیست مجبور بودم بگم چون اگه نمیگفتم اینبار دعوا بدتر بود

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

دنباله بحث نیار هر چقدر بیشتر بگی حساس تر میشه 

اینکه میگن  هر چی شد به شوهر بگید دروغه مخصوصا در موارد ناموسی بیچاره ها هالو که نیستند غیرت دارند یکباره یک کشت و کشتاری راه میندازن و تهش هم نسبت به خودت بدبین 

بعضی چیزا آدم باید تو خفا حل کنه بوش در نده 

پسره بلاک کن  بیشتر از ده تا اکانت و خط که نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به‌مرد رو بدی طلبکارم‌میشه از در ضعف وارو نشو اظهار ناتوانی ووشرمندگی نکن خودش معلوم‌نیست باوچ ...

اصلا هیچی نگفت بیچاره تقصیر خودم بود از اون شب حس میکنم فکر میکنه من هنوز از اون خوشم میاد در صورتی که یه درصد هم خوشم نمیاد ازش فقط میخوام زودتر بره از ایران

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خب این چه حرفیه می‌زنی زندگی مشترک ک فقط بچه نیست

واقعا بچه اول بدبختی ادمه اسمشو میراریم مسئولیت .واقعا بچه خیلی مسئولیت داره خیلی خیلی خیلی هر کسی نمیتونه از عهده اش در بیاد فقط یه انسان دیگه رو خراب و عقده ای و حقیر میکنیم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اخه نمیتونستم نگم پسر تا شهر خودم که رفتم خونه پدرم دنبال من اومد حتی خونمو پیدا کرد اومد دم در خونم ...

چه خریه این 

حرف حسابش چیه ؟ 

نمیفهمه شوهر داری؟؟ 

وای عجب خریه 

اصلا نمیتونم هضم کنم

حرف بدی زدی درسته احساسی شدی ولی باز هم هر حرفی رو نزن

اره یه غلطی کردم اینو گفتم دیگه باهام حرف نمیزنه دیشب تا حالا 

واقعا بچه اول بدبختی ادمه اسمشو میراریم مسئولیت .واقعا بچه خیلی مسئولیت داره خیلی خیلی خیلی هر کسی ن ...

بچه دار شدن هم شرایط مالی خوب می‌خواد هم شرایط روحی و آمادگی 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اصلا هیچی نگفت بیچاره تقصیر خودم بود از اون شب حس میکنم فکر میکنه من هنوز از اون خوشم میاد در صورتی ...

بیشتر منظورم دلیل فریز کردنت هست هی نگو وای ببخشید من نمیزارم تو پدر بشی یه نصیحت خواهرانه دارم قبل ار بچه دلر شدن حتما کلاس فرزند پروری برید کاری کن من و همسرم  نکردیم و الان پشیمونم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
دنباله بحث نیار هر چقدر بیشتر بگی حساس تر میشه اینکه میگن هر چی شد به شوهر بگید دروغه مخصوصا در موا ...

کاش بلاک بود فقط زبون نفهم ول کن نیست اومد شهر خودم وقتی خونه مادرم بودم اینجا هم اومد دم خونم ترسیدم همسایه کشی بگه به شوهرم بدتر بشه گفتم خودم بگم بهتر

اخه نمیتونستم نگم پسر تا شهر خودم که رفتم خونه پدرم دنبال من اومد حتی خونمو پیدا کرد اومد دم در خونم ...

میدیدی ول کن نیست میگفتی گورتو گم میکنی یا زنگ بزنم ۱۱۰

نمیرفتی سمت خونه و واقعا به پلیس زنگ میزدی

شوهرتو نباید قاطی میکردی چون ظاهرا اون طرف از اون بی آبروهاعه خون و خونریزی نشه

بچه دار شو

نمیتونم الان مریضم🥲

بهش بگو کاری نکن که از حرفم پشیمون بشم نخواستم بی خبر باشی و نخواستم دزدکی اقدامی کنم بگو مسائل رو باهم قاطی نکن و اگر حرفی داری در ارامش باهام‌درمیون بزار 

بگو اگه هنوز میخوای به قهرت ادامه بدی بده مهم نیست ولی بدون حرفی که بهم زدی خیلی سنگین بود زشت بود اونی که باید ناراحت بشه منم نه تو 

اشتباه کردی رابطه قبلی تو گفتی

مجبور بودم راستش اگه نمیگفتم و می‌فهمید دیگه بدتر میکرد