2777
2789

خصوصیات خوب و بدش رو میگم ببینید حق داشتم درخواست طلاق بدم یا نه 

خصوصیات بد : اولین و مهمترین دلیل اینکه اولویت زندگیش نه خودشه نه من و نه حتی بچه ای که قرارع بدنیا بیاد 

مثلا دو بار بردمش برا خرید سیسمونی کلا نیم ساعت با ما فاصله داشت بار سوم شروع کرد داد و بیداد که چرا اون دوبار قبلی همه خریدها رو نکردی ولیییی دقیقا روز بعدش چهار ساعت راه و رفت و برگشت که برا خواهرزادش یه تخت کهنه از یه جایی بیاره در حالیکه چیزایی که من برا بچم میخواستم بخرم کاملا ضروری بود شیشه شیر و شیر خشک و پوشک (اینجا فهمیدم که حتی بچمم اولویتش نیست ) 

اخلاقش تنده سریع بیخود و بی‌جهت سر چیزای بیخودی عصبی میشه 

همش در حال فخش دادن به عالم و آدمه حتی یه مورچه رو زمین راه بره این بهش فحش میده 

با خانوادم قطع ازتباطه و ب هیچ وجه حاضر نیست باهاشون آشتی کنه و آخری اینکه وضع متوسطی داره و پولدار هم نیست 

اخلاق های خویش اینکه تحمل نیم ساعت قهرمو ندارع شده کتکش زدم با لگد زدمش غذاشو انداختم سطل اشغال هیچی نگفته 

موقعی که روبراه باشه هر چی بگم انجام میده کار خونه هم چون هر دو شاغلیم کمک می‌کنه تنها اخلاق خویش همینا بود 

قبلا دلم نیومد جدا شم ولی سبک سنگین کردم دیدم نمیتونم دیگه برم با بچم تنها زندگی کنم بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری مردی ک خسته کننده هست پیرت می‌کنه ولی تکلیف بچه چی میشه

بچه ایکه اولویت باباش نباشه دیگه پدر نمی‌خواد ما میریم پی زندگیمون شرایط طلاق هم دارم هم شاغلم هم خانواده حمایتگر دارم 

اینم بمونه نوکری خواهر مادر و خواهرزادشو بکنه بعدا میفهمه کی بدردش خورد و چی براش بهتر بود ولی اون موقع دیگه خیلی دیره

عزیزم اونجا که نمیگم بع این دلایله کسی که تو این زندگی نبوده نمیتونه درک کنه چقدر سختمه قاضی هم که ح ...

عنوان دادخواستتون چی بوده؟ عسروحرج؟ با این مواردی که ذکر کردید قاضی عسروحرج رو رد میکنه متاسفانه 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بعد طلاق چخبره مثلا؟صف کشیدن بگیرنت ؟

عزیزم ازین اولی چه خیری دیدم دنبال دومی باشم حتی به ازدواج دوم فکر هم نمیکنم می‌خوام با بچم زندگی کنم راحت بدون دغدغه بدون اعصاب خوردی

بنظر خودت ادم بی ایراد وجود داره ؟؟؟!!!برو خداروشکر کن بابت شوهرت اینقدم بهونه نگیر ،،

باور کنید شاید تو نوشتن مشکل بزرگی نباشه ولی تو این زندگی بودن خیلی سخته اونقدر عصبی میشم و خود خوری میکنم موهام داره سفید میشغ دیگه