2777
2789
عنوان

اپن پسری که دیت اول خیلی بهت محبت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 65 پست
اره اونم الان میگه میخوام پیش میرم ... ما زنا همه ساده ایم😄

دیگه حالا یا میگه اره مثلا دوست دارم بوس و بغلو یا میگه ن در همین حدی ک پیش رفتم یا میگه نه از ذوق زیاد بود برا اولین بار بود 

اگه دوتای اولیو گف کات

حس ناامنی شدیددددد

از ۲ حالت خارج نیست

یا داره ازت سواستفاده میکنه

یا خودش ضعف شخصیتی داره

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۵ روز من بتونم شما ،را تو بگم 😬🤣 البته شخصیت هر کس متفاوته بعضیا با ایجاد رابطه احساسی شدید اولی ...

بنی دوسم داره؟مبخاد ازش دس نکشم؟

اونقدر زرنگه وای 

خم شد بند کفشمو بست 🙃💔

منم تو راه برگشت دل تو دلم نبود اونقدر خحشال بودم هعی دختره بیچاره💔

عزیزم  ادم تا بعد چند سال  از شوهر خودشم بزور سر در میاره  فهمیده دخترا با اوردن اسم خاستگاریو مادرم ببنتت زود خام میشن  نقششو اجرا کرده  حیف شماهاس  مراقب خودتون باشین  گرگ باشین   🤗😘😍

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

حس ناامنی شدیددددداز ۲ حالت خارج نیستیا داره ازت سواستفاده میکنهیا خودش ضعف شخصیتی داره

اره منم حس کردم داره سو استفاده می‌کنه 

چون از لبم هم بوس کرد 

گفتم برو عقبببب جف ببخشید تکرار نمیشه 

اونقدر عذاب وجدان گرفتم 

گفتم چرا بوسم کرد چراا من تاحالا دست هیچکس بهم نخورده بود 

اره منم حس کردم داره سو استفاده می‌کنه چون از لبم هم بوس کرد گفتم برو عقبببب جف ببخشید تکرار نمیشه ا ...

بیخیالش شو

بنده ی زیرشکمه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

پسری که با تجربه اس 😂 نمیدونم واقعا شاید من خیلی کم رو هستم ولی دیت اول خیلی زیاده رویه

و گرگ ناصبور🤣

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
عزیزم ادم تا بعد چند سال از شوهر خودشم بزور سر در میاره فهمیده دخترا با اوردن اسم خاستگاریو مادرم ...

اره دقیقا چون از همون اول فهمید دختر پاکیم هاست با آوردن اسم خاستگاری رامم کنه

چقدر هرم منننن حتی بهش گفتم چ تیپی بزنم خاستگاری 

اونم گف‌مامان بابام یکم حساسن دامن با شومیز بپوش عکس هم فرستاد 

اصلا یجوری که من قشنگ هر شدم نگا چقدر حرفه آیه

برگشت گفت بابام اینا حساسن اینجوری بپوش