2777
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاید اگر دختری فیلم صحنه دار ببینه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5385 بازدید | 193 پست
ازدواج مسئولیت داره که یک کودک نمیتونه و اصولا نباید که از پسش بربیادلطفا گوزن رو به شقایق ربط ندید ...

بله برو با آب طلا بنویسشون

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

دست زدن به گوشی دیگران کار خیلی زشتیه متاسفم

گوشی دیگران ک میگی دوست صمیمیه و خودش میگه گوشیمو وردار من میخوابم زیرم نره ما همیشه همینکارو میکنیم این اصلا حرفی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حرفشو تایید نمیکنم، ولی اگه از شانس کسی نمیفهمید آینده ی خود اون بچه مورد تهدید ، اول به خودش آسی ...

نه به بقیه آسیبی نمیزنه

اگر به دنبال اثبات حرفتون هستید لطفا سربسته ننویسید که بشود بحث کرد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤐باورم نمیشه، بخندم یا گریه کنم 😂😐طرف تاپیک میزنه شوهرم فیلم ناجور میبینه به هزار روش سامورایی شوهر نامهربان رو یا حرفاشون تیکه تیکه میکنن، حالا طرف میگه بچه 15 ساله میبینه تازه طرفداریشم میکنن، 😳😳😳

من رد دادم 

بله برو با آب طلا بنویسشون

نه آب طلا نیاز نیست با خود طلا مینویسمشون البته با اجازتون

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بلهکسانی که این خشونت رو دوست دارن، دچار سادومازوخیسم هستن و طبق سلیقشون فیلم های خشن رو دوست دارن و ...

دقیقا همینه

چاقو نزاشتن زیر گلوی کسی که ، اونیم که میره نگاه کنه اگاهه چیو ببینه 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

خب همین رو مودبانه تر نمیتونستی بگی عزیزم؟ مثلا به جای اون لفظ محترمانه تر میگفتیبعد هم وقتی دیدی اه ...

چیو محترمانه بگم مگه شما بدون اینکه داستانو بدونی شروع نکردین همینجوری بد و بیراه به من

چی پس میزنه اصلا پس زدنی نبود من اصلا وقتیم دیدم هیچی نگفتم اون شروع کرد جیغ زدن منم کفتم بخاطر این کصشرا داری باهام اینجوری میکنی اونم دیوونه شده بون اون لحظه من دوستشم چرا باید  اصلا بخام ابروشو ببرم 

راجب اون موضوع فرق داره و حرف شما کاملا صحیح...ولی اینکه دخترتون تو سن ۱۵ سالگی برای پسری نود بده بع ...

نه خب اگه کسی بگه شاید قصد برهم زدن رابطه‌ی من با دخترم رو هم داشته باشه؟! از کجا معلوم قصدش خیرخواهیه؟!

والا خودارضایی عوارضی نداره خیلی جدی😐 خب شما راهکار بهتری داری ارائه بده ؟ وگرنع ساده ترین کار اینه ...

من در موردش نوشتم حتما بخون تو یکی از پستام،یکیش تغبیر ظاهری واژن ،تیرگی واژن.نامنظم شدن پریود، درآینده هم  به مشکل میخوری تو ازدواج با همسرت،چون خودارضایی کردی دیگه با شوهرت حسی نداری چون مغز به همون روش جواب میده ..بدن بمرور ضعیف میشه ،چون همیشه در دسترسه و شاید یکی روزی بارها تکرارش کنه ،تکرار زیاد باعث کسلی و خواب آلودگی میشه ...من خودم توی کانالی هستم خود دکتر این مواردو بارها تکرار کرده ن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دقیقا همینهچاقو نزاشتن زیر گلوی کسی که ، اونیم که میره نگاه کنه اگاهه چیو ببینه

دقیقا

😐ماهام این دوران داشتیم مثل اینکه ..میتونه وقتی میاد تو ذهنش ،وضو بگیره ..قرآن بخونه ،سریع از گوشیش ...

چرا فک کردی هرکی تو این کشور زندگی میکنه مسلمان واقعی و معتقد ب اسلامه ؟؟😅

الان نوجوان ها اکثرا دور از این مسائلن و شما راهکار دینی باید ب فردی بدی ک مذهبیه ن کسی ک مذهبی نیس 

اکثر نوجوان ها و نسل جدید مذهبی نیستن بگی بجای خودارضایی برو وضو بگیر قران بخون میخندن بهت ی چیم بارت میکنن شما نسل قدیم با نسل امروز مقایسه نکن بر اساس نیاز نسل امروز باید راهکار بدی گلم :)

عزیزم راهکار شما صرفا بدرد قشر اندک مذهبی میخوره ن عموم جامعه متاسفانه🦋

نه به بقیه آسیبی نمیزنهاگر به دنبال اثبات حرفتون هستید لطفا سربسته ننویسید که بشود بحث کرد

😐ببین اصلا تو راس میگه ، تو خوبی، تو درست میگی 

اینقدر واضحه که کار اشتباهیه، نیازی به بحث نمیبینم

در ضمن خیلییییی راحت میشه رفت گوگل تاثیراتشو برات میاره، اما مهم فهم خود فرده، خب؟ 

اره باوا یازدهممدوازدهمی؟ امتحانت چیه؟

بخون که بترکونی

نه دانشجوام 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.