2777
2789

دوستای گلم میخوام دخترم رو ارتودنسی ببرم

دکتری ک جراح ودندانپزشک هستن و من کارای ایمپلنت خودم رو پیشش انجام دادم ۴۵میگیره 

ولی دکتری ک فقططط متخصص ارتودنسی هس ۶۸میگیره

ب نظرتون پیش کدوم ببرم

ی موقع پیش اون جراح دندانپزشک نبرم و چون من اطلاع ندارم شاید میگم خراب کنه شاید مواد فرق داره یا چیزی

اگه اطلاع دارین کمک کنین

ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش متخصص ارتودنسی انجام دادم 

دو سال پیش آبان 

هنوز باز نکردم 

اون موقع ۶۸ ملیون شد به علاوه ۲ ملیون قالب گیری 

الان اون روز میگفت ۱۰۰ ملیون شده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

نه هیچچچچ فرقی نداره چون مواد نداره متد ها ممکنه متفاوت باشه فقط . ک اونم تو تاثیر نهایی تاثیری نداره

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
من خودم پيش متخصص رفتم و راضيم منو از جراحي فك نجات داد

اینم متخصص هس و جراح ولی دومی کارش فقط ارتودنسی هس

ب نظرت پیش ارتودنس ببرم ک نزدیک بیس تومن بیشتر میگیره یا فرق نداره

البته اگر ی ب هم ریختگی ساده س میگم فرق نداره ها اگر‌مساله ش حاده نیاز ب جزاحی داره یا بیش از حد بیرونن ببر دکتر خوب

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
من پیش متخصص ارتودنسی انجام دادم دو سال پیش آبان هنوز باز نکردم اون موقع ۶۸ ملیون شد به علاوه ۲ ملیو ...

عزیزم دخترم دندوناش کم نامرتبه ولی دوس دارم صاف بشه 

کم کم نیستا ولی خب صاف نیست

من انجام دادم، پیش متخصص خیلیم راضیم

به نظرم ببرید پیش متخصص، تا پروسه‌ش تموم بشه قطعااا اون ۲۰ میلیون بی ارزش میشه ولی دندون خیلی مهمه که هم تو یه زمان مطلوب کارش اوکی بشه هم اگه چیزی هست خب خود متخصص بهتر متوجهش میشه

عزیزم دخترم دندوناش کم نامرتبه ولی دوس دارم صاف بشه کم کم نیستا ولی خب صاف نیست

بازم برو متخصص 

کاد الکی نیست خیلی مهمه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت