2777
2789

نیاز دارم با ارامش کنارت باشم 

راست میگه ما هر وقت باهم بودیم هول و استرس داشتیم ولی چیکار کنم مامانم میگه خودتم بیا من نمیتونم کنترلشون کنم ازم حرف شنوی ندارن مادرشوهرمم با اخم و تخم و منت میزاره 

چیکار کنم 

خوراکی وشام ببرجامادرهمسرت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرشون پارک حسابی بازی کنن خسته شن

همین ب ذهنم میرسه،😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خب آخه مادرت و مادر همسرت هم گناهی ندارن شما و همسرت مسیول بچه ها هستید بالاخره وقتی بچه دار میشی این مسایل هم هست

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

منم ارزومه فقط یه شب یکی بچه هارو نگهداره نمیگم از بچه بدم میادخدایی نکرده فقط یه روز نیاز به استراحت و دو نفره بودن رو بدجور حس میکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲