2777
2789

ده سال پیش بابای آشغالم برام تصمیم گرفت انقد گفت ازدواج کن کی میخواد بگیرتت و فلان تا مجبور شدم با یه داغون ازدواج کنم ، ده ساله نه کسی نازمو کشیده نه تو مناسبت ها کادو بهم داده نه مسافرت درست و حسابی رفتم نه چیزی ، درست مثل یه خدمتکار تو این خونه دارم بشور و بساب میکنم ، زمین تا آسمون با شوهرم فرق دارم و سرتر از اونم ، تو مجالس چنان با غرور پیشم راه میره که از صورتش مشخصه داره میگه ببینید خودم چی هستم زنم چیه ، بهش میگم بیا توافقی تمومش کنیم من بخدا هیچ حسی بهت ندارم ، میگه مگه خرم طلاقت بدم وقتی فامیلام همشون تعریفتو میکنن و همشون چشمشون دنبال توعه ، حتی برگشته بهم میگه من اگه طلاقت بدم مطمئن هستم از همین فامیلامون چندتا برات خواستگار پیدا میشه 

میخوره میخوابه با ماشین ولگردی میکنه با دوستاش میره باغ و گردش سیگار میکشه خلاصه زندگی میکنه ولی من هرروز دارم ذره ذره آب میشم چون نه زندگیم اونجوریه که میخواستم نه دوسش دارم نه چیزی ، الان چند روزه مریضم تب و لرز دارم و بدنم عرق میکنه یه کلمه نگفت پاشو ببرمت دکتر ، دیدم حالم خرابه خودم با پاهای خودم رفتم 🙂 تازه اومده میگه غذا شب قیمه درست کن هوس کردم 🙂 

انقد تو این ده سال جنگیدم و با زبونم بهش گفتم که بهم توجه کن و اون همچنان به کاراش ادامه داده که دیگه خسته شدم فقط هرکاری میگه انجام میدم تا بحث نکنه چون دیگه ظرفیتم پر شده توان جنگیدن باهاش ندارم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل بگو بچه نداری

باشه یا نباشه چه فرقی داره؟

اون پی خودشه ، بازی میکنه میخوره میخوابه 

ناخواسته بود 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊