2777
2789

سلام باردارم بعد قلبم خیلی ضربانش رفته بالا بلند میشم راه میرم بدتره 

دستگاه دارم خونه فشارم پایین ضربان قلبم بالا 

قلبم امروز ۱۲۵ بود دیروز و پریروز ۱۰۷ بوده 

فشارمم امروز ۹ دیروزو پربروز ۸ و ۷ بوده 

شمام اینجوری هستین الانم دراز کشیدم بلند میشم راه میرم بدتره 

برو دکتر قبلش اگه بهارنارنج طبیعی داری یه مقدار بخور 

زیاد نخوری ها کم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام عزیزن اولا استرس رو از خودت دور کن همش از تغییرات هورمونیه. 

بعد هم با دکتر قلب مشورت بکن گاها یه قرص برا کم کردن ضربان قلب میدن. چیزای شور مزه بخور برای فشارت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزن اولا استرس رو از خودت دور کن همش از تغییرات هورمونیه. بعد هم با دکتر قلب مشورت بکن گاها ی ...

بخاطر تهوعم غذا نمیتونم بخورم 

ولی استرسم یوگا کار میکنم تو خونه ولی قلبم انگار داره درمیاد تا تو اتاق خواب رفتم متکا بیارم بیام تو پذیرایی انگار داشتم میمردم 

نه ندارم چه مقدار بخورم

در حد یه ته استکان 

خودم همینطوری بودم خدا خیر بده اون موقع بابلسر مستاجر یه حاج خانمی بودیم یه مقدار بهم داد آب رو آتیش بود

اگه طعمش رو دوست نداری یک کمی شربت درست کن

ولی دکتر برو حتما

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

در حد یه ته استکان خودم همینطوری بودم خدا خیر بده اون موقع بابلسر مستاجر یه حاج خانمی بودیم یه مقدار ...

نه میخورم بهارنارنج طعمش خوبه 

حتما امتحان میکنم میگم همسرم بخره برام 

برای من تا۱۴۰هم بالامیرفت اگه اذیتی برودکتربهت دارومیده تپشت پایین بیادمن پراپرانول میخوردم توباردار ...

من نمیدونم چرا اینجوری شدم آخه من خیر سرم مثلا ورزشکارم بودم الان شدم عین ی مریض تو خونه 

دیگ تا اتاق مگه چقدر راه بود قلبم داشت کنده میشد 

پس ممکنه بالاترم بره یسر دکتر قلبم میرم 

بخاطر تهوعم غذا نمیتونم بخورم ولی استرسم یوگا کار میکنم تو خونه ولی قلبم انگار داره درمیاد تا تو اتا ...

دوست من ویارش تو بارداری کلا همین بود میگفت در حد بیهوش شدن میشده انقد ضربان میرفته بالا. ولی خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد و ب سلامت زایمان کرد و اون حالاتشم از بین رفت 

اما خوبه تحت نظر یه دکتر قلب باشی 

دوست من ویارش تو بارداری کلا همین بود میگفت در حد بیهوش شدن میشده انقد ضربان میرفته بالا. ولی خدا رو ...

حتما یسر میرم تا اونموقع هم طبق نظر دوستمون تو امین تاپیک بهارنارنج استفاده میکنم جواب بده ایشالا