2777
2789

چند هفته اید روزی چقد پیاده روی دارید 

من هفته سی بارداریم دکتر گفته بخاطر اینک قندم بالا نره روزی ۴۵دقیقه پیاده روی کنم ولی تنبلم سختمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پیاده روی نکن بجاش تغذیه رو رعایت کن توی این هفته اذیت میشی و رحمت فشار میاد بهش بذار از هفته ...

اخه برنج میخورم یعنی بیشتر وعده های غذاییمون برنجه میگم لااقل پیاده روی کنم بسوزه قندش ولی خیلیم سخته برام حال ندارم 😅

یه گروه دارم تلگرام اقدام به بارداری و باردارم توش زیاد هست خاستی لینک بدم عضو شو درخاست دوستی بده

مرسی عزیزم تلگرام ندارم 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

تقریبا یک ساعت ولی پیوسته راه نمیرم خسته میشم ده دقیقه میشینم. هفته ۲۸

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اخه برنج میخورم یعنی بیشتر وعده های غذاییمون برنجه میگم لااقل پیاده روی کنم بسوزه قندش ولی خیلیم سخت ...

برنج که اشکال نداره اما اگه خیلی بخوری قندت میره بالا 

بنظرم بجاش ماهی و گوشت بوقلمون بخور برا وزنگیری بچت خوبه

پیاده روی هم از الان نمیخواد بری

فقط توی خونه کمی تحرک داشته باش

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی

برنج که اشکال نداره اما اگه خیلی بخوری قندت میره بالا بنظرم بجاش ماهی و گوشت بوقلمون بخور برا وزنگیر ...

حدودا نصف بشقاب میخورم 

ماهی زیاد میخورم ولی راستش نمیخام بچم وزنش خیلی بشه میترسم زایمانم خیلی سخت بشه