2777
2789

اره چه اشکالی داره ما تو فامیل هم اتفاقا ازدواج این شکلی زیاد دیدم خانوم معلم اقا شغلش ازاده زندگیشونم خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندساله ازدواج کردن ؟

خب چند تا نورد اینظوری دیدم یکیشون بالای بیست ساله اون یکی ها کمتره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

به نظرم مهم اینه که به طور کلی در یه سطح باشن ولی دیگه حالا پسر آزاد باشه یا دختر فرهنگیان با برعکس مهم نیست 

مهم اینه که حدودی در یه سطح باشن(مثلا یکی خیلی ثروتمند نباشه اون یکی فقیر چون ممکنه در زندگی با مشکل مواجه بشن) 

خانواده هاشون به هم بخوره

اخلاقاشون خوب باشه و بهم بخوره

همو دوست داشته باشن

ولی آره به نظرم مشکلی نداره

خب چند تا نورد اینظوری دیدم یکیشون بالای بیست ساله اون یکی ها کمتره

قدیم بله الان ی مقدار کمتر هست چون شرایط ازدواج هم کفو بودنه و مردم با آگاهی بیشتری ب این قضیه ازدواج می‌کنند 

قدیم بله الان ی مقدار کمتر هست چون شرایط ازدواج هم کفو بودنه و مردم با آگاهی بیشتری ب این قضیه ازدوا ...

وولی به نظر من شغل ازاد و فرهنگی اونقدر تفاوت ندارن که بگیم هم کفو نیستن اره اگر مثلا خانم دکتر بود و اقا کار گر میگفتیم هم کفو نیستن ولی این این شکلی نیست

به نظرم مهم اینه که به طور کلی در یه سطح باشن ولی دیگه حالا پسر آزاد باشه یا دختر فرهنگیان با برعکس ...

محیطه شغلی کاملا روی شخصیت تاثیر میذاره معمولا آدمی که خودش کارمند هست اولا ثبات مالی بیشتری داره دوما نظم زندگیش بیشتر هست و درک بیشتری راجب همسر شاغلش داره 

جسارتا میشه بگی چند سالته؟

من ۲۵ سالمه خودم‌ معلمم خانواده امم همه کارشون آزاده همسرمم معلمه ولی چون معلمه انتخابش نکردم  چون همسرم خیلی مرد آروم و متینی بود قبولش کردم، اولویت خودم برای انتخاب همسر شغل آزاد بود چون هم تایم کاریش زیاده و همش تو خونه نیست هم درآمدش خیلی خوبه و میشه با تلاش اضافه درآمد رو بیشتر کرد چیزی که تو کارمندی اتفاق نمیوفته

کلا به نظرم کارمندی خیلی بیخوده شغل واقعی شغل آزاده ولی دیگه قسمتم اینجوری بود