2777
2789
من ۲۵ سالمه خودم‌ معلمم خانواده امم همه کارشون آزاده همسرمم معلمه ولی چون معلمه انتخابش نکردم چون ه ...

انشالله خوشبخت باشی و شوهرت هم تو کارش موفق باشه 

ولی من خودم داخل خانواده‌ ای بزرگ شدم که پدر شغل آزاد و مادر معلم بوده هر چند که پدرم درآمد بالایی داشته نسبت به مادرم ولی هیچ وقت فضای فکریش اندازه مادرم برای پیشرفت ما باز نبوده تموم بحث من راجب شغل اینه که معمولا آدمایی که کارمند دولت هستند خانواده آروم تری دارن حالا باز میتونن کنار کار شغل دوم هم داشته باشن

محیطه شغلی کاملا روی شخصیت تاثیر میذاره معمولا آدمی که خودش کارمند هست اولا ثبات مالی بیشتری داره دو ...

گاهی بله موافقم اما دلیل نمیشه که این خواستگاری درست نمیشه

تو محیط کاری هم شخصیت های مختلف هست چه بسا طرف با یه معلم ازدواج کنه اما معلمه اخلاق خوبی نداشته باشه، زندگی خیلی فاکتورا داره نباید فقط بر اساس شغل انتخاب کرد و اخلاق خود شخص خیلی مهم تره

اما اگه تو این خواستگاری که شما می گید یکی از طرفین به خاطر شغلش داره خودش رو برتر یا اون یکی رو پایین تر میبینه یا هرچی، ببین من متخصص نیستم این نظر یه آدم عادیه ولی به نظرم تو زندگی هم ممکنه براشون مشکل درست کنه هی شغل همدیگرو بزنن تو سر هم مگه اینکه بعد از آشنایی با طرف دیدگاهش عوض بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوشبخت باشی و شوهرت هم تو کارش موفق باشه ولی من خودم داخل خانواده‌ ای بزرگ شدم که پدر شغل آز ...

ممنون عزیزم انشالا شما هم همیشه شاد و خوشبخت باشی 

من هم تو همکارای آقا خیلی مرد عصبی دیدم، بیشتر رو اخلاق و رفتار آقا توی قرار ملاقات ها دقت کن ببین پقدر با ادامه تحصیل و پیشرفت شغلی موافقه، خدایی نکرده خسیس هست یا نه و یه سری اخلاق های دیگه

عموی من دیپلم و شغلش آزاده خانمش دکتری ادبیات داره و کارمند استانداریه انقدر باهم خوبن و میسازن 

ولی دایی و زنداییم که جفتشون معلمن و کارشناسی دارن اصلا با هم خوب نیستن طلاق نگرفتن ولی جدا زندگی میکنن

تاپیک من رو تحت عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم رو بخون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.