2777
2789
عنوان

برای بار سوم آزمون شهری رد شدم

58 بازدید | 11 پست

حس میکنم دارم ناامید میشم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیال من بار ششم قبول شدم کی به کیه

کاش منم قبول بشم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
من این هفته ثبت نام نکردم اعصابم نکشید دیگه دو دفعه رد شدم تو واسه چی رد میشی

دوبل لعنتی 

منم بار چهارم قبدل شدم با اینکه مشکلی نداشتم ولی رد میکنن.جلسه سوم افسر از ۶۰ تا ۱۸ نفر رو قبول کرد ...

ایشالله قبولی روزی منم بشه

من بار ۶ قبول شدم، ۵ بار رد شدم ، میدونی چیه ؟؟؟ تو همه مراحل زندگی و هر چیزی بچه پررو باش

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝