2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علایمش چیه؟

من یه دفع بدنم گر میگیره نمیتونم اب دهنمو قورت بدم ضربان قلبم میره بالا بدنم شله نمیتونم باکسی حرف بزنم یانگاشون کنم دکتر گفت پانیک اتک هسته الانم چنان ضربان قلبم تو گوشم میزنه 

من یه دفع بدنم گر میگیره نمیتونم اب دهنمو قورت بدم ضربان قلبم میره بالا بدنم شله نمیتونم باکسی حرف ب ...

من عزیزم این ماه یکم تنش داشتم بعد دیشب یهو استرس گرفتم تاامروز صبح استرسم شدیدتر شد و حالت تهوع گرفتم و تپش قلب ولی حس سکته و مرگ و اینا نداشتم نمیدونم پنیکه ؟

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

من عزیزم این ماه یکم تنش داشتم بعد دیشب یهو استرس گرفتم تاامروز صبح استرسم شدیدتر شد و حالت تهوع گرف ...

منم چندوقته استرس دارم بخدا لرزش بدن دارم از داخل دارم دیوونه میشم از بس استرس دارم موهام همش داره میریزه شمافک نکنم پانیک باشه حالت اضطراب هست قرص تپش قلب بخور تایکم اروم بشی بدن رو اروم میکنه

منم چندوقته استرس دارم بخدا لرزش بدن دارم از داخل دارم دیوونه میشم از بس استرس دارم موهام همش داره م ...

عزیزم امیدوارم خدا به قلبتون آرامش بده ممنونم🤍

من فکر کنم تو تپش قلبت زیاده

دقیقا تپش قلب دارم اکثر اوقات حتی مواقعی که استرس ندارم یهو بلند میشم خیلییی تپش قلب شدیدی‌میگیرم درحد چندثانیه و سرم گیج‌میره

دقیقا تپش قلب دارم اکثر اوقات حتی مواقعی که استرس ندارم یهو بلند میشم خیلییی تپش قلب شدیدی‌میگیرم در ...

اره حدس زدم 

خب اضافه وزن نداری؟ حرص میخوری خیلی؟ 

تپش قلب گرفتی خیلی 

چون کوچکترین کاری می‌کنی قلبت تپش داره

اضطراب