یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اجاره نامه معتبر فقط لازمه به اضافه مدارکی که بانک میگه
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه خیر من پرسیدم از بانک و کافی نت و املاک میگن بدون صاحب خونه مگه میشه ؟!! برای همین ما هیچوقت نتون ...
من گرفتم صابخونه لازم نبود بره بانک
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اول رفتین کافی نت ؟ بعد مدارک خودتون و قولنامه رو دادین؟ بعدشم بانک و اینا درسته؟
کافی نت نرفتم ،شوهرم خودش ثبت نام کرده بود تو سایت
مستقیم رفتم بانک ،مدارک مورد نیاز رو داد گفت تهیه کنید ،بعدشم ضامن بردیم
فقط بانک گفت صابخونه نباید فامیل درجه یک باشه مثلا خونه پدر و مادر و داداش اینا نباشه
چه خوب میشه بگید کدوم شهرین یا کدوم بانک مراجعه کردین
بانک تجارت