2777
2789
عنوان

خانما برگ مو تو شهر شما چنده

110 بازدید | 13 پست

من اردبیلم نمیدونم کیلویی چنده

قیمت گفتید اسم شهرتونم بگید ک بدونم کجا چنده 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران ۲۵۰

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تو شهر ما باید بری از درخت بچینی نمیفروشیم اصلا

عه وا😂😂😂😂استارا هم اصلا نیست هرچقدر گشتم

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بیا شهر ما کیلو کیلو بچین ببر ما همچین چیزی تو شهرمون نداریم که بفروشیم

شهرتون کجاست؟

طرز تهیه دلمشو بگو عزیزم

من خودم پیاز سرخ میکنم چرخکرده رو باهاش تفت میدم سبزی دلمه می ریزم توش بعد لپه پخته  و برنج ابکش شده و نیم پز و اضافه میکنم با ادویه هام تفت میدم لای برگ میپیچم دلمه هارو توی قابلمه تفلون میچینم روهم روش ی پیش دستی میذارم با اب و روغن و شکر میذارم بخار بندازه و دم بکشه اخرشم یعد ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم‌ک دم کشید پیش دستی و برمیدارم و روغن داغ میریزم توش

عزیزم سبزی دلمه چیا هست.ترکیب آب و روغن و شکر رو روی دلمه ها میریزی؟؟

سبزی دلمه رو میزی میگی میدن بهت 

جعفری و تره و ترخون مرزه نعنا شوید پیازچه 

بله بعد اینکه دلمه هارو پیچیدم و چیدم تو ظرف  یکم روغن و اب و شکر و قاطی میکنم میریزم رو دلمه ها میذارم رو گاز اول حرارت و یکم‌زیاد میکنم بعدک بخار انداخت کم میکنم تا دم بکشن و بپزن

بعد پختن هم روعن داع‌می ریزم روشون