2777
2789

امروز رفتم مرکز بهداشت واسه همین فشار و وزن و اینچزا گفتم سردرد دارم از دیروز تا حالا هم اصلا حرکت نکرده 

چشمام قرمز شده خیلی 

گفت برات آزمایش ادرار اورژانسی مینویسم حتما فردا برام بیار یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش تو یک ساعت ۱۰ تا حرکت داشته باشه نرماله و خوبه من از ظهر ۳ تا خامه خوردم دراز کشیدم دیدم اصلا تکونی احساس نمیکنم ناهار خوردم الان یک ساعت بیشتره دراز کشیدم اصلا تکون نخورده 

نگران شدم حقیقتش 

گفت اگه تا شب تکون نخوره باید بری زایشگاه اونجا برات نوار قلب میگیرن آخه جنین ۱۷ هفته مگه نوار قلب میگیرن؟ 

اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بهم بگید 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

۱۷ هفتگی که عزیزم حرکات آنچنانی نداره تازه بعضیا متوجه نمیشن

معمولا از هفته ی ۳۰ باید تعدادش رو بشماری 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه چندماه بچه تا 20 هفته تکونش حس نمیکنی

من از ۱۵ هفتگی حس میکردم اما مداوم نبود 

چند روزی بود که هر روز یکی دوبار لااقل حس میکردم که تکون میخوره 

دیروز ساعت ۴ صبح گرسنه بودم چند باری تکوناش احساس کردم از دیروز دیگه حس نکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

من ۱۷ هفته هستماصلا تکون نمیخوره شما خوب احساس میکنی من متوجه نمیشم

من بچه دومم هست از ۱۵ هفتگی گاهی گاهی حس میکردم چند روزی بود که بهتر شده بود دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

من از ۱۵ هفتگی حس میکردم اما مداوم نبود چند روزی بود که هر روز یکی دوبار لااقل حس میکردم که تکون میخ ...

اها وقتی بچه همه چیش سالمه خوبه خوب عیب نداره من مادر شوهرم سر بچه هاش در روز یک بار تکون میخوردن

چرا دکتر نمیری،برات سونو بنویسه،،

سونو ۱۷ ام نوبت دارم سونو آنومالی

صبح با همین دستگاهایی که میزارن رو شکم صدای قلبشو برام گرفت گفت چون بالای ۲۰ هفته نیستی صداش ضعیفه چون دستگاهه مال ۲۰ هفته به بالا بود ضربان قلبش خیلی ضعیف شنیدم چند باری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اها وقتی بچه همه چیش سالمه خوبه خوب عیب نداره من مادر شوهرم سر بچه هاش در روز یک بار تکون میخوردن

مرسی گلم اره خداروشکر تا الان مشکلی نداشتم اما سردرد دارم خیلی زیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚