2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل چقدر تاثیر داره و اینکه تراز و رتبه چیه

معدل هم مثل رشته های تجربی و... موثره ولی کمتر

من تجربی بودم ک زبان دادم 

فارسی، عربی، دینی، زبان، و فکر می کنم سلامت از پایه دوازدهم و چهارتا عمومی یازدهم با تاثیر مثبت برای امسال بود

تراز و رتبه چیه که به عنوان ی کنکوری هر رشته ای که هستی باید بدونی اما اگر نمیدونی تو اینترنت سرچ کن بهتر کمکت میکنه

رتبه هرچقدر کمتر باشه احتمال قبولیت بیشتره و یعنی بهتره

تر از هم عددی هست که در ی درس یا مجموعه‌های عملکردت نسبت به بقیه رقبا بهت میدن و هرچقدر بالاتر باشه بهتره

بستگی به زبان انتخابی هم دارهمن انگلیسی رو انتخاب کرده بودم

منم میخوام زبان انگلیسی شرکت کنم اما امسال ثبت نام نکردم 

چون قبلا زبان خودنم الان میخوام دوباره ادامه بدم معدلم هم بده 

خوب نیست و دانشگاه میخوام زیر شاخه‌ی زبان انگلیسی بزنم یه زبان دیگه

کنکور زبان سخته چون میخوام زیر ۳۰۰۰ بشم و فقط میخوام کنکور زبان بدم

منم میخوام زبان انگلیسی شرکت کنم اما امسال ثبت نام نکردم چون قبلا زبان خودنم الان میخوام دوباره ادام ...

میتونی خیلی موفق باشی این رو با تمام وجودم میگم 

میدونی چرا؟ چون وقتی همه درگیر کنکور تجربی و تفریحی شرکت کردن زبان هستن، شما با هدف سر جلسه کنکور زبان نشستی اونم واسه دانشگاه رفتن 

اگه از همین روزا با جدیت شروع کنی و تا آخرش جدیت و تلاشت رو حفظ کنی چرا که نه! حتی به زیر ۱۰۰۰ بودن هم میتونی فکر کنی

به شرط اینکه نمرات نهاییت هم ترمیم بزنی و بیاریشون بالای ۱۸ 

جزوات و منابع یا حتی کلاس هایی هم هست که مکمل تلاشت بشن و اینکه گفتی زبان بلدی خیلی عالیه پس به نسبت خیلی اذیت نخواهی شد ولی به این معنی نیست که نباید تلاش کنی یا یکم قدم برداری و نتیجه ببینی

واسه سوال بعدیت هم هرسال ی شیوه نامه میاد بیرون ک براساس اون تراز میدن، تو گوگل بزن شیوه نامه کنکور زبان ۱۴۰۴ و واسه سال بعد ک کنکور زبان میخوای بدی هم دیگه تا فروردین اومده شیوه نامه اش احتمالا 

و طبق آخرین خبر کنکور تک مرحله و تیر خواهد بود

منم میخوام زبان انگلیسی شرکت کنم اما امسال ثبت نام نکردم چون قبلا زبان خودنم الان میخوام دوباره ادام ...

رقابت هم زیاد داره ها حواست باشی 

جامعه آماریش بالاست موفق باشییی

میتونی خیلی موفق باشی این رو با تمام وجودم میگم میدونی چرا؟ چون وقتی همه درگیر کنکور تجربی و تفریحی ...

پس تمام تلاشمو میکنم فقط دوست ندارم دوباره امتحان بدم ترمیم نمیکنم سعی میکنم کنکور زبان رو خوب بدم 

خیلی متشکرم از وقتی که گذاشتید و پاسخ دادین