2777
2789
عنوان

فقط برای درد و دل

56 بازدید | 4 پست

ما یه شوهر خاله داریم که هروقت هرجا شام و ناهار دعوت باشه حداقل دو ساعت دیرتر میاد ینی همه از گرسنگی باید بمیرن تا برسه ، اونوقت خالمم خیلی ناراحت میشه اگر کسی زودتر غذاشو بخوره بهش برمیخوره که منتظر شوهره اون نموندیم ، مامانه خودم اگر ما بگیم گرسنمونه چرا نمیاد ناراحت میشه و میگه نمردین که از گرسنگی ، حالا بعد از سه هفته شوهره من قراره ناهار بیاد خونه مامانم اینا و خب چون سرکاره کارش یکم طول کشیده ، مامانم یجوری پرید به خودش که خب یه امروزو نیم ساعت زودتر کارشو تموم میکرد الان برنجه من سفت میشه الان میسوزه انقد غر زد که دعوا درست کرد منم گفتم شما بخورید من وایمیستم تا بیاد باهم بخوریم ، اخرشم قهر کرد مامانم که چرا شوهره من نیم ساعت دیر کرد ، اینم بگم ساعت کار شوهرم دست خودش نیست استخدام شرکته ولی شوهر خالم ساعت کارش دست خودشه و کارش ازاده ، ولی چون اونا خواهر برادراشن و براش عزیزترن دوساعت دیرکردنه هربار اونا به چشمش نمیاد اما نیم ساعت دیر اومدن داماده خودش خار شده رفته تو چشمش چون از بچه های خودش بدش میاد

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
چی بگم هی😔

من که دیگه قصد دارم نیام خونشون چون هربار اومدم بدجور بهم بی احترامی کرد و اعصابمو خورد کرد با رفتارای بیشعورانش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیلش اینه که رفتار شما با رفتار خالت فرق می‌کنه 

خالت جوری رفتار می‌کنه که کسی نه جرعت کنه واسه شوهرش صبر نکنه ، نه اینکه کسی جرعت کنه گلایه کنه 

اما شما متفاوت برخورد میکنی 

خب شماهم مثل خالت باش

دلیلش اینه که رفتار شما با رفتار خالت فرق می‌کنه خالت جوری رفتار می‌کنه که کسی نه جرعت کنه واسه شوهر ...

ن عزیزم من هیچوقت بد شوهرمو پیش خانوادم نگفتم که بخوان سو استفاده کنن ، مامانه من کلا با بچه های خودش همین رفتارو داره همیشه حتی وقتی مجرد بودم

ن عزیزم من هیچوقت بد شوهرمو پیش خانوادم نگفتم که بخوان سو استفاده کنن ، مامانه من کلا با بچه های خود ...

میدونم نگفتم که بد گفتی 

میگم مثل خالت روش حساس باش 

البته مامانا غالبا همینن خواهر برادراشون از بچه هاشم براشون مهمترین و متاسفانه این فکت غیر قابل تغییره😂