2777
2789

ما ی وسیله کار داریم قبلا من همسرم حلقه های عقدمون رو فروختیم خریدیم وسیله رو الان میخایم بفروشیم ب قیمتای حدودی ۸۰ یا۹۰ میلیون الان مادرشوهرم زنگ زده ک اره بدین ما تا س چهار ماه دیگ پسش میدیم من قراربود باهاش طلابخرم

الان شوهرم هنوز برنگشته مطمعنم برگرد میگ میدیم بهشون عیبه و.. من راضی نیستمم تا س ماه دیگ طلامیر بالا تر قیمتش ای خدا

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوان چیکار؟😐زودتر بفروشید بره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ب شوهرت بگو خودم نیازش دارم منصرف شدم از فروشش

وسیله کارشوهرمههه  من طلافروختم  وسیله برای کارگرفتیم حالا اجتیاج نداریم گفتم بفروشیم طلابگیرم حالا زنگ زدن پولو قرض بدین ما تاجنده ماه دگ

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

بهترین دفاع حملست قبول نکن قرار نیست همیشه اروم باشیجدی میگم گاهی اوقات باید دعوا راه بندازیشایدم نگ ...

تاشوهرم بیادببینم مزه دهنش چیه 

میخوان چیکار؟😐زودتر بفروشید بره

خب الان دیگ میترسم بفروشیم پولو ببرن من بیچاره گفتم بفروشیم طلا بگیرم ی پس انداز ش حالا میگن قرز بدین ماپولشو تا چندماه دیگ خب طلامیر بالا 

طلا ماه دیگه به شدت میره بالا نگیری خیییلی ضررمیکنی نزار بده

اره شنیدم منمممم مثل صگ زبان دراوردن پولو قرز بدین ما 

اختیار مال خودتونم ندارین؟ چرا انقد بشون رو میدی .طلا خیلی میره بالا دیگه نمیتونی چیزی بخری

الانهپسرم بیاد بگه عیبه بزار پولا بهشون بدیم چی بگم؟؟

یعنی شما نمیتونی نه بگی ؟؟؟!!!!خیلی عجیبه

الان همشرم بیاد بگ عیبه بزارپولو بدیم چی بگم؟

چرا باید در جریان همه زندگیت قرار بگیرن مگه وقتی خریدی از اونا پول قرض گرفتی

نوالا ما ی مقدار پول داشتیم هر چی گفتیم ی مقدار قرز بدید ما طلا نفردشیم سرماه پس میدیم گفتن نداریم من شوهرم حلقه هامو نو فروختیم