2777
2789
عنوان

بی بی چک

228 بازدید | 22 پست

دوستان سوال دارم 

من میرم داروخونه بی بی چک میگیرم فقط مدیکور بهم میدن همه ی داروخونه ها هم فقط مدیکور میدن 

من ماه پیش استفاده کردم خط زیر t هاله مینداخت ولی بعدش پری شدم الان بازم استفاده کردم هاله انداخته بنظرتون چیه ?من فردا موعدمه 

ماه قبلم رفتم سونو گف کیست نداری دیواره ی رحمت ضخیم شده که یکی از علایم بارداریه ولی ساک تشکیل نشده در حالیکه بعدش پری اومد 

امکان داره من باردار بوده باشم با پری اومده باشه پایین??

اها در ضمن رفتم آز هم دادم ولی ازمایش بتامم 2بود و منفی 

الان دوباره بی بی چکم مثبت شده در چ صورت مثبت کاذب نشون میده???هیچ دارویی هم استفاده نمیکنم ب غیر از کپسول فیفول 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

متاسفانه منم این اتفاق برام پیش اومد وصبح پری شدم به طرز فجیع درد داشتم وخونریزی.دوروز هم تاخیر داشتم برای اولین بار.فکرکنم خبری بوده ودفع شده😔

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

بارداری شیمیایی داشتی 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه منم این اتفاق برام پیش اومد وصبح پری شدم به طرز فجیع درد داشتم وخونریزی.دوروز هم تاخیر داشت ...

خیلی بده ادم حیرون میمونه که چی شده 

من سه بار برام اتفاق افتاده یبارم همین دو هفته پیش بعد ده روز خونریزی کردم حتی ساک هم تشکیل نشد 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بارداری شیمیایی چیه؟🤔

بارداری که فقط نطفه تشکیل میشه ولی ضعیفه و به رحم نمیچسبه و مثل پریود دفع میشه فقط بی بی موبت میشه و ازمایش هم مثبت میشه ولی تا به حدی بالا میره بعد کم کم افت میکنه و وریود میشی

بارداری شیمیایی تو آزمایش خون نشون نمیده مگه???

چرا مثبت نشون میده 

چرا مثبت نشون میده 

خب من آزمایشمم منفی شده بود الان بی بی چک هاله میندازه دوباره نکنه مریضی چیزی دارم 

خیلی بده ادم حیرون میمونه که چی شده 

مدیکور افتضاحه..برا منم هاله الکی انداخت اومدم اینجا تاپیک زدم دیدم بعععللله..برا خیلیا انداخته..قبلش هم سونو داده بودم اکی بودم

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
مدیکور افتضاحه..برا منم هاله الکی انداخت اومدم اینجا تاپیک زدم دیدم بعععللله..برا خیلیا انداخته..قبل ...

پس کلا سرکار میذاره