2777
2789

آرزوی قلبیمه که من و بچه هام ساده نباشیم و خیلی عاقل و زرنگ و باسیاست باشیم. نمیدونم راه صددرصدی وجود داره که به آرزوم برسم یا برای همیشه این آرزو، آرزو و حسرت می مونه به دلم؟

اگه تجربه یا راهکاری دارید خواهش می کنم دریغ نکنید😭😭😭😭

خب چندسالته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم اینجوری باشیم 

آدمی از احساس و منطقش جای درست استفاده میکنه

به جا حرف میزنه، به جا هم سکوت میکنه

به موقع عمل میکنه، به موقع کنار میکشه

و تصمیم گیری درست انجام میده

ساده یعنی چی؟

همین که یاد بگیرید همه چیز رو نگید 

هر سوالی رو نپرسید

یه حریمی برای خودتون قائل باشید

مودب و محترمانه رفتار کنید

میشه سیاست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من خودمم همینم چارش فقط بالابردن اطلاعات هست مثلا بیشتردراموراخلاقی ورفتاری باید به احکام مراجعه کنیم تا کاردرست روانجام بدیم درهرشرایطی وکاری باسادگی و غیرسادگی خودمون نداشته باشیم 

ساده یعنی چی؟همین که یاد بگیرید همه چیز رو نگید هر سوالی رو نپرسیدیه حریمی برای خودتون قائل باشیدمود ...

بلد نیستم بپیچونم،خیلی صافم ، آدم شناس نیستم و....

بلد نیستم بپیچونم،خیلی صافم ، آدم شناس نیستم و....

با هیچ کس جز اقوام درجه یکت خودمونی نباش

حفظ احترام و فاصله

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

به نظرم اینجور مسائل واقعا تو وجود آدم باید باشه. بعضی ها ذاتا ادم های صاف و ساده ای هستن. ولی میتونی بهتر بشی. کتاب ۴۸ قانون قدرت حتما بخر و بخون خیلی اموزش های خوبی توش نوشته. سعی کن فیلم و سریال های خارجی ببینی. کتاب زنان زیرک هم تو رابطه با جنس مخالف خیلی کمک کننده هست. 

یعنی باید خودمو بچه هامو همین جور که هستیم بپذیرم؟

به نظرم آدمی که بتونه اول از همه خودش رو با همه ی نقاط ضعف و قوتش بپذیره و با اعتماد به نفس باشه و نظر دیگران براش نه که بی اهمیت باشه ولی سعی کنه از انتقادات دیگران برای بهبود خودش استفاده کنه ولی به کسایی که ازش انتقاد میکنن آتو نده خودش یه پکیچ کامل از با سیاست بودنه

آدم ساده کسیه که خودش انتقاد دیگران رو قبول داره ولی با بحث و جدلی کردن باهاشون هم خودش رو ضعیف و ساده جلوه میده هم راه رو برای ضربه زدن به خودش باز میذاره

بر اساس تجربیاتم دارم میگم

به نظرم اینجور مسائل واقعا تو وجود آدم باید باشه. بعضی ها ذاتا ادم های صاف و ساده ای هستن. ولی میتون ...

خیلی از این موضوع ناراحتم و افسردگی شدید گرفتن بابتش اگه راهی باشه حاضرم شبانه روز تلاش کنم بهش برسم