2777
2789
تو تلاشتو کردی دیگه اگه نمیکردی شاید الان به جای 16 ده میشدی ناراحت نباش انشالله امتحانای بعدیتو بهت ...

فردام امتحان دارم

کدوم نابغه ای ۲۰۰ ص تو یه روز میخونه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان نهاییا تموم شد؟ اگه تموم نشده بقیرو بچسب

نه من دانشجوهم عزیزم ترم آخر 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

فردام امتحان دارمکدوم نابغه ای ۲۰۰ ص تو یه روز میخونه

خب دیگه بقیه روزا باید میخوندی حالام خودتو سرزنش نکن انشالله ترم بعدی از اول ترم بشین بخون😁

الانم تا فردا یه عالم وقته میتونی قشنگ بخونی هرچند سعی کن جاهای مهم رو بیشتر بخونی تا بتونی یه بار دیگه نکات کلیدی رو نگاه کنی یادت نره سر جلسه

چرا دور از خانواده کسی کاریت نداره

انقد سرت شلوغ میشه با درس و کار حوصله هیچکاری نداری دوس داری تایم آزاد یا استراحت کنی یا بری یکم بیرون تفریح کنی اونم یکی دوساعت نه بیشتر💔😂