2777
2789

هفت ماهمه با حساسیت بارداری نشستم تو پارک بچه بزرگم بازی می‌کنه هیچ جوره نمیاد بریم خودم شدید خوابم میاد حال هیچی رو ندارم دیگه هر چی میگم بریم پسرم نمیاد 😭

شکمم شده تانک

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

زمستون خوبه آدم همش استراحت میکنه تو خونه 

پسر اولم بهمن دنیا اومد خیلی راحتتر بود از الان

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بسلامتی فارق شی صحیح و سالم بغل بگیریش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انشالله بشلامتی فارق شی صحیح و سالم بغل بگیریش

ایشالا دیگ بدن نمونده برام نفس نفس میزنم این اخرا

منم زایمانم افتاده اوایل مهر یعنی کل تابستون قراره هلاک شم

اره من مرداد زایمان میکنم فقط میدونم بارداری ماه‌های آخر تو تابستون سخته بعد زایمان شو نمی‌دونم 

من چی که تازه اول راهم زایمانم می افته آخرای آذر🥺

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من چی که تازه اول راهم زایمانم می افته آخرای آذر🥺

مال تو خوبه از ماه شش ب بعد فقط میخوای بخوابی اونم تو هوای خنک 

الان افتادیم وسط آتیش وسط همین آتیش هم زایمان میکنم

مال تو خوبه از ماه شش ب بعد فقط میخوای بخوابی اونم تو هوای خنک الان افتادیم وسط آتیش وسط همین آتیش ه ...

من از الانشم خوابم همش😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤