2777
2789
عنوان

خانوماااا بیاین

89 بازدید | 19 پست

مامانم قراره با دوست پسر خواهرم  ک خاستگاری قراره بیان حرف بزنه آشنا شه از رابطشون خبر داشتیم اما اللن مامانم سر ی چیزایی عصبانیه از خواهرم 

قبلا میگفت خواهرم باشه تو اون جمع 

الان اصرار ک ن تنها میزم 

خواهرم ب من گفت راضیش کنم بنظرتون بهتره خواهرم باشه یا نه کلا ؟ چون من گیج شدم نمی‌دونم چی درسته 

میکم شایذ مامانم درست میگه البته هرجند ممکنه از رو عصبانیت باشع

کاربری از آذر ماه دست منه 

عزیزم مادر ها خیلی بهتر از ما میدونن قطعا

بزارین تنها برن و صحبت کنن 

بعنوان یه پشتیبان ظهور میکنن و اون اقا متوجه میشه خواهر شما حامی داره🩷 ان شالله بسلامتی و خیر و خوشبختی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مادر ها خیلی بهتر از ما میدونن قطعابزارین تنها برن و صحبت کنن بعنوان یه پشتیبان ظهور میکنن و ا ...

اخه قبلا میگفت ک باهم برن دیگه نمی‌دونم بخاطر عصبانیت مخالفه یا کلا صلاحه ک تنها بره 

البته اسی من واسه خودم مادرم تنهاباشوهرم دیدارکردوحرفاشونوزدن

همون دیگه من گیج شدم نمی‌دونم چی بهتره 

اما چون قبلا گفته بود باهم بریم اللن میگه ن خواهرم میگه لج کرده تو راضیش کن

چرا

فرداحرفی چیزی نشه مادرتون بگه پسره اینوگفت یابرعکس هردوشون حضورداشته باشن بهتره بنظرم تواون تایم تامادرم برگرده من نصف جون شدم واسترس داشتم که چی گفتن ولی خب من به مادرم اعتمادکامل داشتم وخداروشکرحرف وحدیثی پیش نیومد

گاهی انسانم آرزوست
فرداحرفی چیزی نشه مادرتون بگه پسره اینوگفت یابرعکس هردوشون حضورداشته باشن بهتره بنظرم تواون تایم تام ...

درسته اره خواهر منم داره گریه میکنه میگه من میمیرم تا بیان 

اخه قبلا میگفت ک باهم برن دیگه نمی‌دونم بخاطر عصبانیت مخالفه یا کلا صلاحه ک تنها بره

نه عزیزم قطعا تمام فکرشون که نمیتونن بگن

مادره قطعا چهارتا پیرهن بیشتر پاره کرده

من تو مراسم خواستگاری و اشنایی خونواده هامون متوجه شدم چقدررر پدرم روشن فکره و چقدر میتونه از من حمایت کنه

مطمئن باش مادر خوب بچه شو میخواد

دفعه اول ایشون صحبت کنن خیلی بهتره

درسته اره خواهر منم داره گریه میکنه میگه من میمیرم تا بیان

من این روز رو گذروندم و هنوز به استرس اون روز فکر میکنم اون لحظات کامل برام تداعی میشه😂😍🩷

خیلیییی میتونم بگم شیرین ترین استرس زندگیه

برای اینکه مطمین شین مادرتون هم عصبانی نیست و از روی عقلانیت میخواد تنها صحبت کنه

به خواهرت بگو بره برای مادر یکم ناز کنه و عشوه بیاد و بوسش کنه و از دلش دربیاره و بگه که میدونه مادرش قطعا براش بهترین هارو میخواد🩷

اینجوری مادرتونم نرم میشه و میگه هدفش از تنها صحبت کردن برای حفاظته یا چی