2777
2789
عنوان

آزمون شهری رانندگی لطفاا بیااین

209 بازدید | 34 پست

سلاام میشه یکم راهنماییم کنین ممنون میشممم

امروز اولین بارم بود وو رد شدمم

و بهم گفت خیلیی ضعیفم

الان یه جوری ام یعنی درست نمیشمم

خودمونم ماشین ندااریم اگه بخوام دوباره آزمون بدم بااید دوباره تمرین کنم و نمیدونم این جلسات آموزشگاه هزینش چقدره

از طرفی یه جوری ام انگار که من نمیتونم یاد بگیرم یا استعدادشو ندارم

ولی خب از جلسات اول رانندگی که هیچی بلد نبودم صد دردصد بهترم ولیی خب نه حرفه ای یا کاربلد و حس میکنم کندم و به اطراف دقتی ندارم تمرکزم رو کاره

از طرفی امتحان دانشگاهم هست یه جوری ام دلم میخواد دیگه امتحان شهری ندم  و یا میگم چندماه بعد برم از طرفی میگن یادم میرره فراموش میکنم زودتر برم بهتره زودترم که امتحان دانشگاه هست هنوز آمادگی ندارم

نمیدونن چیکاار کنمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین این  اشتباه رو نکن من نگه داشتم بعد کنکور و خیلی فاصله افتاد آدم یادش میره برو یک یا دو جلسه با ماشین آموزشگاه قشنگ تمرین کن بعد امتحان بده نزار بمونه 

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

من دوبار رفتم رد شدم خیلییی تاثیر بدی داشت روم تصمیم گرفتم ی مدت بیخیالش شم و نرم 

بمدت یکسال نرفتم و فقط خودم تمرین میکردم،بلخره بعد یک سال رفتم و استرس گذاشتم کنار و قبول شدم

نگران نباش چیزی نیست،دختر عمه من ۱۱بار رد شد ولی انقد روحیه داشت فقط میخندید😁

باید کلاس آموزشی بری زیاد تمرین کنی تو اینستا پیجهای آموزشی هست اونا رو خیلی ببین

خیلیی پیجای آموزشی رو نگاه کردم

ولی حس میکنم نیاز به تمرین عملی خیلی زیااادی دارم

یعنی اگه فاصله بیوفته مشکلی پیش میاد؟چون من امتحانای دانشگاه داره شروع میشه و یه هفته تعطیلیم واسه فرجه گفتم این یه هفته رو کلاس برم بعد اینجوریه که حس میکنم خیالم راحت نیست همش استرس دارم درسامو نخوندم

همینجوری بعر امتحانا کلاس برم یعنی مشکلی پیش میاد

همه میگن یادتدمیره

مثلا من دو هفته قبل هم رانندگی میکردم خیلی بهتر بودم تا الان

کوتاه نیا اصلا فکرای منفی نکن باید تمرین کنی فقط تو شهرستان ما هزینه تمرین اگ بری خود اموزشگاه بگی 500 تومن اینا میگیرن اگه به خود مربیت زنگ بزنی بگی بدون اطلاع اموزشگاه بری نصف هزینه رو میگیره اموزشای اینستاگرام و هم نگا کن حتما ب درد بخوره خیلی

من دوبار رفتم رد شدم خیلییی تاثیر بدی داشت روم تصمیم گرفتم ی مدت بیخیالش شم و نرم بمدت یکسال نرفتم و ...

وای دقیقاا منم اینطوری شدم تاثیر بدی روم گذاشت افسره هم خیلی بد رفتار کرد 

بعد یکسال یعنی دوباره آیین نامه دادی یا بازم میشه هر وقت خواستیم مستقیم بریم برا شهری ثبت نام کنیم

باز خوبه تو این فاصله با ماشین کار کردین قشنگ یادگرفتین

یعنی اگه من بمونم امتحانای دانشگام تموم شن بعدش با خیال راحت چند جلسه کلاس آموزشی برم هروقت فهمیدم که آمادم برم برا امتحان شهری میشه نه؟خیلیا میگن فاصله ننداز یادت میره

مثلا من دو هفته قبل رانندگی میکردم بهتر بودم تا الان

حس میکنم خیلی باید کلاس آموزشی برم تازه قبل آزمون شهری صبحشم کار کنم بعدش مستقیم آزمون بدم

عزیزم نگران نباش این روال عادیه ..چندجلسه دیگه با ی مربی خوب بگیر امتحان بده ..باراول معمولا قبول نمیکنن ..منم چندوقت پیش گرفتم فقط اعتماد ب نفس داشته باش استرس نداشته باش ..ب مرور بشینی پشت ماشین بهترمیشه ..بابت رد شدن غصه نخور اکثر بار دوم به بعد قبول میشن

کوتاه نیا اصلا فکرای منفی نکن باید تمرین کنی فقط تو شهرستان ما هزینه تمرین اگ بری خود اموزشگاه بگی 5 ...

دلم میخواد مربیمو تغییر بدم که روشای دیگه یاد بگیرم شاید با یه مریی بهتر تونستم بهتر یاد بگیرم

یعنی هزینه جلساتی که آزاد برمیدارن با جلساتی که بهدخاطره   رد شدن هست فرقی نداره؟

دلم میخواد مربیمو تغییر بدم که روشای دیگه یاد بگیرم شاید با یه مریی بهتر تونستم بهتر یاد بگیرمیعنی ه ...

نه فرقی نداره ولی اینکه اموزشگاه خبر نداشته باشه مربی کمتر پول میگیره چون درصدی به اموزشگاه نمیده

عزیزم نگران نباش این روال عادیه ..چندجلسه دیگه با ی مربی خوب بگیر امتحان بده ..باراول معمولا قبول نم ...

فقط اینکه اگه فاصله بیوفته بد میشه؟مثلا ماه تیر برم

چون الان امتحانات دانشگامم هست

این مابین یه هفته تعطیلم ولی خب خیالم راحت نیست اینطوری که هیج درسی نداشته باشم با خیال راحت برم کلاس شرکت کنم و فکرم فقط توی رانندگی باشه

مثلا من دو هفته قبل خیلی بهتر رانندگی میکردم تا الان 

هزینه جلسات ازاد با جلسه هایی که بعد رد شدن برنیداریم یعنی فرق ندارن؟

فقط اینکه اگه فاصله بیوفته بد میشه؟مثلا ماه تیر برمچون الان امتحانات دانشگامم هستاین مابین یه هفته ت ...

اگ میخوای دیرتر بری همونموقع قبلش کلاس بگیر ...هزینش اطلاع ندارم اما یکی دوجلسه بگیری کافیه چون قبلا داری ..ی موقع برو ک تمرکزت فقط رو رانندگی باشه