2777
2789

سلام دوستان

این دوماه( خرداد و تیر) قسط زیاد داریم سه نفر هستیم من و همسری و ی فسقلی سه ساله

لطفا از راه و روشهای قناعت و صرفه جویی برام بگید که این دو ماه رو با کمترین فشار پشت سر بزاریم.

اینم بگم شهر غریب هستیم مهمون برامون فعلا نمیاد ده ساعت مسافته همه میگن هوا گرمه فعلا نمیاییم😂

اشکنه و آب دوغ خیار زیاد درست کن بجا بر نج و گوشت🤐🤪

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیست غذای نونی و بدون گوشت درست کن

غذاهای نونی و بدون گوشت:
میرزا قاسمی.کشک بادمجون . کوکو سبزی.کوکو سیب‌زمینی.سوسیس سیب زمینی.سیب زمینی و قارچ .کدوبادمجون .یتیمچه.املت . الویه.خوراک لوبیا.عدسی.کشک کدو.آش.سوپ.دل مرغ.جگر . فلافل.اشکنه .پوره سیب زمینی

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.