2777
2789
عنوان

ني ني يار محترم هر كدوم تشريف داريد

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست
چرا كه نه، ولي قايقم فعلا تو درياي ابريه بزار افتابي شد ميام ميبرمت

خواننده خاموش عزیزم

من شمارو خیلی دوست دارم

البته تاحالا افتخار آشنایی باشما رو نداشتم

اما تو تاپیکای مختلف نظرات شما رو میخوندم

شما از کاربرای قدیمی و خوب سایت هستی

لطفا پیش ما بمون و نرو

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
خواننده خاموش عزیزم من شمارو خیلی دوست دارم البته تاحالا افتخار آشنایی باشما رو نداشتم اما تو تاپ ...

عزيزم ممنون لطف داري، ولي نظر بعضيا خلاف اينه، من سعادت نداشتم اشنا بشم باهاتون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواننده جونم خوبي

الان تاپيك خداحافظيتو ديدم ناراحت شدم😞😞😞

انشالله موفق باشي و زودتر برگردي يكي از خوباي سايتي❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
سلام خواننده جونم خوبي الان تاپيك خداحافظيتو ديدم ناراحت شدم😞😞😞 انشالله موفق باشي و زودتر برگرد ...

نظر لطفته شكلات جونم، حتما برميگردم فكر نميكردم انقد دوستم داشته باشيد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزيزم ممنون لطف داري، ولي نظر بعضيا خلاف اينه، من سعادت نداشتم اشنا بشم باهاتون

کم سعادتی من بوده عزیزم

مهم نظر اکثریته و اکثریت شما رو دوست دارن

آدمهای ساز مخالف همه جا پیدا میشن گلم بهتره زیاد ناراحت نشی از نظراتشون

نظر لطفته شكلات جونم، حتما برميگردم فكر نميكردم انقد دوستم داشته باشيد

عزيزمممم شما دوست خوب مني😍😍😍خيلي خانم و محترميد🌹🌹

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
کم سعادتی من بوده عزیزم مهم نظر اکثریته و اکثریت شما رو دوست دارن آدمهای ساز مخالف همه جا پیدا میش ...

واقعا ناراحت نيستم از كسي، تشخيصم اين بوده برم، خىدم ميدونم دارم با خودم چيكار ميكنم

عزيزمممم شما دوست خوب مني😍😍😍خيلي خانم و محترميد🌹🌹

ممنون

واقعا ناراحت نيستم از كسي، تشخيصم اين بوده برم، خىدم ميدونم دارم با خودم چيكار ميكنم

باشه خانمی هر جور صلاح میدونی

پس ما منتظر برگشتن شما هستیم😊😊

امیدوارم موفق و خوشبخت باشی😍❤

چیوشو جا انواختم؟

سميه ،سميه نرررررو