2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم پودر : نارس _ لورال پنکک : شارلوت _ شیگلمپرایمر : بنفیت _ الفاینا عالی هستن برای پوست خشک اولی ه ...

یه دور چشم ویتالیر هم برای من معرفی کردید دور چشمم ملیا داشت ولی به علت حساس بودن چشمم رو می سوزونه و همش اشک می ریزم کنار گذاشتمش میشه یه دونه دیگه قیمت مناسب بهم بگید

عزیزم مارک ایرانی برای پوست خشک و حساس بهم بگو.ممنونم

کرم پودر : مای (اسیب نمیرسونه کاورش متوسطه) 

پرایمر : ژنو بایوتیک (جلوی تعریق و خشکی رو میگیره)

پنکک : کالیستا 

اینا خوبه عزیزم تو ایرانیا

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه دور چشم ویتالیر هم برای من معرفی کردید دور چشمم ملیا داشت ولی به علت حساس بودن چشمم رو می سوزونه ...

چون میلیا دارید خیلی از دور چشم ها رو نمی‌تونید استفاده کنین ممکنه بدتر کنن و مشکلات بدی ایجاد بشه بخاطر همین فقط همون برند سام بای می _ بیوتی اف جوسان مناسبه و از اقتصادی ها هم فقط ویتالیر میتونه به مرور میلیا رو از بین ببره . 

اگه میلیا هاتون زیاده و یا مدت زمان زیادی هست که دارید حتما باید برید دکتر تخلیه کنه چون الان هر دور چشمی بزنید بازم اذیت میشید قشنگم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اای کاش روبیکا میزاشتی

ندارم عزیزم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اره به منم بده لینکو

درخواست بده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه دنبه اندازه حبه قند بردار و بمال به خشگیها و یک هفته هیچ شوینده و نرم کننده ایی نزن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .