2777
2789
عنوان

پذیرایی دفاع پایان نامه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 49 پست
میوه ای که کثیف کاری نداره خوبهنه دیگه میوه هس آبمیوه چراآجیل نع واقعااا پشیمون میشی

خب میوه سخته میخوام آبمیوه و نسکافه ببزم بجاش....واسه شیرینی جلوی دستشون باید بشقاب بزارم شیشه ای بزارم؟

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میوه سخته میخوام آبمیوه و نسکافه ببزم بجاش....واسه شیرینی جلوی دستشون باید بشقاب بزارم شیشه ای بز ...

آره اینم ایده خوبیه

آره شیشه ای بذار 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

نه عزیز جان شما متوجه نشدی ،اون پک که همه چی میزارن داخلش مثلا ،یدونه آبمیوا یدونه مثلا کیک یا دونات ...

واسه هدیه به اساتید چی بدم؟؟؟ شکلات کادویی؟؟؟

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
آهان خب مغزجات میشه ولی خیلی جالب نیست چون خورده هم نمیشه چیزی ببر که با توجه به ساعت دفاعت خورده می ...

کادو چی بدم شکلات کادویی؟؟

تا میتونی بریز جلوی اساتید که مشغول باشن ازت سوال نپرسنخدا کنه تا موقع دفاع من پذیرایی برداشته نشه ا ...

میگم کادو چی بدم اساتید؟شکلات کادویی یا پک؟

میگم کادو چی بدم اساتید؟شکلات کادویی یا پک؟

فرقی نداره شکلات کادویی شیکه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

فقط دوتا استاده چخبره اینقد سخت میکنید من هیچی نمیبرم فقط دوتا ظرف شیرینی خونگی پک میکنم دراخر بهشون ...

هدیه چی میدی؟شکلات کادویی بدم ؟ ظرف شیشه ای ببرم یا یک یار مصرفم بد نیس؟

اگر واقعا کسی رو نداری و دوستی هم نداری خیلی سخت میشه اگر امکان مالی داری به یک نفر پول بده بیاد دوساعت کمکت تا جلسه خوب برگزار بشه و از همه پذیرایی بشه و خیلی خسته  و عصبی نشی که کار اصلی رو خراب کنی