2777
2789
عنوان

پذیرایی دفاع پایان نامه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 49 پست
میوه و آب معدنی و کیک کافیهفینگر فود نذار😐💔

خب بجای میوه آبمیوه بگیرم؟بعد آجیل چی؟

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
خب مگه پک واسه اساتیده؟؟؟اون ک واسه دانشجوهاس

نه عزیز جان شما متوجه نشدی ،اون پک که همه چی میزارن داخلش مثلا ،یدونه آبمیوا یدونه مثلا کیک یا دونات ،میوه اینها برای دانشجوها هست ولی برای اساتید 

ی پک بزرگ از این سینی بزرگا نه حالا خیلی بزرگ مثلا میوه ،شیرینی ،ابمیوه و آب جدا جدا 

ظرف شیشه ای میخوای چکار 

ظرفم میتونی بزاری که استفاده کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بجای میوه آبمیوه بگیرم؟بعد آجیل چی؟

میوه ای که کثیف کاری نداره خوبه

نه دیگه میوه هس آبمیوه چرا

آجیل نع واقعااا پشیمون میشی 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

تنهایی واقعن سخته نمی تونید از یکی از دوستاتون کمک بگیرید؟من همسرم بودن و پذیرایی خوبی داشتم ، هم از ...

نه خب هیچکس نیست با نامزدمم دعوام شد گفت نمیام دوستیم ندارم خانوادمم گرفتارن

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

سلام عزیزم این قدر به خودت سخت نگیر نصف اون چیزهایی که می‌بری کسی نمیخوره الکی بارکشی میکنی من داخل پک آبمیوه و شیرینی ویک شکلات ومیوه گذاشتم جلوی هرکسی یک دونه می‌زاری تازه همون روهم نخوردن همه روبرگردوندم

ما خودمون ک پایان نامه نداشتیم ولی خب بنظرم 

ظروف یکبار مصرف بگیر ازاونا که چندتیکه است 

یجا میوه بزار 

یجا شیرینی 

یه طرفشم فینگرفود 

یه طرفشم ابمیوه یا رانی 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نه خب هیچکس نیست با نامزدمم دعوام شد گفت نمیام دوستیم ندارم خانوادمم گرفتارن

پس عزیزم به  تعداد اساتید ، پک میوه و شیرینی آماده کنید و آبمیوه یا آب 

که حملش براتون راحت باشه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یک اب معدنی و یک رانی و یک کیک از این کوچولو خوشگلا هست و 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

خب نه صرفا تخمه ولی خب همه پسته و بادوم و این چیزا میبرن

آهان خب مغزجات میشه ولی خیلی جالب نیست چون خورده هم نمیشه چیزی ببر که با توجه به ساعت دفاعت خورده میشه

مثل چای،کاپوچینو،آبمیوه،شربت ...

و شیرینی و شکلات و شیرینی تر

تا میتونی بریز جلوی اساتید که مشغول باشن ازت سوال نپرسن

خدا کنه تا موقع دفاع من پذیرایی برداشته نشه اینقدر بریزم جلو اساتید که اصلا منو نبینن😂😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

آخه این چه مسخره باری مد شده جدیدا،برای دفاعیه شکم اساتید باید پر کرد؟مگه جشن یا مهمونی.اساتید برای ...

نبری هم یچی بارت میکنن،هم اینکه یسری اساتید واقعا براشون مهم نیست از این چیزا خوششون نمیاد ولی یسریام بی احترامی میدونن