2777
2789
عنوان

می‌خوام به هیچ کس فکر نکنم هیچ کس (هیچچچچ)

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله و الان زندگیم عالیقبلا بی احترامی زیاد بهم میشد که مقصر خودم بودمدلم زیاد میشکست الانکه خودم الو ...

دقیقاااااا موافقم با حرفات 

منم می‌خوام مثل تو بشم 

خودم اولویت زندگیم بشم 

من عزیزم کاملا درکت میکنم ، تو این دنیا هر کس مشغول نجات دادن خودشه و مسئولیت زندگی ما صدرصد با خودمونه ، و تنها خودمون و خدا واسمون میمونه ، پس خودتو درگیر آدما نکن و بجاش خودتو بسپار به خدا و بدون حقت رو ازشون میگیره

نه تو تازه به اینجا رسیدی از حرف تا عمل بسیاره تو این دنیا نمیتونی ا ساز خودت زندگی کنی

اگه بخوام میشههه 

نمیتونم واقعا کشش ندارم با مردم راه بیام و اونا اذیتم کنند 

مگه من چند سال می‌خوام عمر کنم 

می‌خوام هر کاری کردم با عقل خودم بکنم نه بقیه 

بقیه بیشتر بفکر خودشونن بعد من 

ولی من از همون اول بفکر خودم باشم 

شده می‌خوام تصمیم غلط بگیرم اما تصمیم خودم باشه 🥲🤍🦋

من عزیزم کاملا درکت میکنم ، تو این دنیا هر کس مشغول نجات دادن خودشه و مسئولیت زندگی ما صدرصد با خودم ...

مررررررسی عزیزم که درک می‌کنید 

دقیقا می‌خوام سفت و سخت بچسبم به زندگیم 

هر تصمیمی بگیرم اولویتش خودم باشم و خودم سبک سنگین کنم واقعا خسته شدم از ادمااا خسته 😭💔

دقیقا فقط می‌خوام تو زندگیم خودم و خدای خودم باشه 

اگه بخوام میشههه نمیتونم واقعا کشش ندارم با مردم راه بیام و اونا اذیتم کنند مگه من چند سال می‌خوام ع ...

نمیشه ما نتونستیم توام نمیتونی مگه اینکه خیلی از حریم هارو بشکتی

نمیشه ما نتونستیم توام نمیتونی مگه اینکه خیلی از حریم هارو بشکتی

حریم هارو نمیشکنم 

ولی حداااقل سعیمو میکنم حرف خودم باشه در مورد خودم نه خودشون 

هیییی واقعا بریدم 🥲🖤

مررررررسی عزیزم که درک می‌کنید دقیقا می‌خوام سفت و سخت بچسبم به زندگیم هر تصمیمی بگیرم اولویتش خودم ...

بهت افتخار میکنم گلم تصمیم خیلی خوبی واس زندگیت گرفتی 💖 منم همین تصمیم رو گرفتم و اینطور حالم خیلی بهتر شد 

بهت افتخار میکنم گلم تصمیم خیلی خوبی واس زندگیت گرفتی 💖 منم همین تصمیم رو گرفتم و اینطور حالم خیلی ...

ممنون از انرژی مثبتتون 

امیدوارم همیشه شاد باشید و حال دلتون خوب باشه ان شا الله