2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر محمد طلوعی  هم عالی اند  روانپزشک خبره ای هستند که مطبشون تو شهرری هست 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
بستگی ب داروش داره، مثل صبح من یه ورق خریدم 13تومن، برای مصرف ی ماه میشه حدود پنجاه تومن

اهان درسته عزیزم من استرس دارم بی دلیل گاهی اوقات البته تنش داشتم توخونه بی دلیلم نبوده میخوام برم روانپزشک شما دارو چی خریدی

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

بستگی ب داروش داره، مثل صبح من یه ورق خریدم 13تومن، برای مصرف ی ماه میشه حدود پنجاه تومن

آسنترا؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دکتر محمد طلوعی هم عالی اند روانپزشک خبره ای هستند که مطبشون تو شهرری هست

عه اتفاقا اسمشون خیلی شنیدم مرسی عزیزم🥺خودتون رفتین پیش ایشون؟

دکتر محمد طلوعی هم عالی اند روانپزشک خبره ای هستند که مطبشون تو شهرری هست

بعد مثلا از مشکلاتم باید صحبت کنم دارو بده یا بگم استرس اضطراب دارم؟یا مثل روانشناس حرفامو گوش میده؟ویزیتش میدونی چنده؟ببخش خیلی سوال کردم عزیزم

اهان درسته عزیزم من استرس دارم بی دلیل گاهی اوقات البته تنش داشتم توخونه بی دلیلم نبوده میخوام برم ر ...

من برای اظطرابم اس سیتالوپرام خریدم مال شکرت الحاویه ارژونه بنظرم چون بیمه ندارم، البته من دکتر برام نوشته بود، شماهم حتمن برو پیش دکتر

من برای اظطرابم اس سیتالوپرام خریدم مال شکرت الحاویه ارژونه بنظرم چون بیمه ندارم، البته من دکتر برام ...

ممنونم عزیزم اره باید برم الان شمامیخوری حالت خوب شده؟

عه اتفاقا اسمشون خیلی شنیدم مرسی عزیزم🥺خودتون رفتین پیش ایشون؟

من خودم روانشناسم 

مراجعه داشته باشم که نیاز به روانپزشک داشتنه باشن با توجه به منطقه و یا شهری که زندگی میکنن معرفی میکنم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
اره میدونم فقط اینکه خیلی نجومیه داروهای اعصاب قیمتش؟

اصلا گرون نیستن،

داروهایی که اغلب برای افسردگی، اضطراب یا وسواس تجویز میشن که معمولا سرترالین، سیتالوپرام، پاروکستین، فلوکستین یا فلوکسامین رو شامل میشن، اصلا قیمت بالایی ندارن،

حتی یک سری داروهای ضد روانپریشی که برای بیماران اسکیزوفرنی یا مبتلا به اختلال دو قطبی تجویز میشن، مثل هالوپریدول، آریپیپرازول یا رسپریدون، این دسته از داروها هم قیمت پایینی دارند. 

بی آب و تاب و توان،

من خودم روانشناسم مراجعه داشته باشم که نیاز به روانپزشک داشتنه باشن با توجه به منطقه و یا شهری که زن ...

اهان چقدر خوب عزیزم من تنش داشتم توخونه یکم الان دیشب یهو بعد چندوقت استرس بدیرگرفتم بی دلیل حالم بده😭