2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه می‌ریزن سرت 😂

میدونی هرچقدر مرد بد دهنو ظالم و خیانتکار هست به اون اندازه هم مرد عاشق پیشه و بسازو مهربون و وفادار خونواده دوست هم هست که عمرو سلامتیشو قربونی سعادت و ارامش خونوادش میکنه

من مرد تنهایی شبم...
باید سعی کنی تختلاف نظر رو بپذیری و کانون خانواده رو گرم کنیهمین جو هم به بچه ات آسیب میزنه

بچه من اسیب دیده بخاطر اختلافاتمون بخاطر همینم تو فکرم جدا بشم حداقل من و بچم ارامش داشته باشیم شوهرم خیلی خسیسه من خودم کار میکنم ولی تازه رفتم سرکار ولی میتونم پس انداز کنمو ازین زندگی مزخرف نجات پیدا کنم چون خانوادم کمکم نمیکنن

بچه من اسیب دیده بخاطر اختلافاتمون بخاطر همینم تو فکرم جدا بشم حداقل من و بچم ارامش داشته باشیم شوهر ...

تاپیک قبلیت و خوندم 

به نظرم همسرت دوستت داره اما فکر می‌کنه هر لحظه از دستت میده واسه همین ازت می‌ترسه و اعتماد نمیکنه که واست خرج کنه یا چیزی به نامت بزنه 

برادر من اینجوری بود اولش خوب بود اما دید زنش همش سمت خانواده ی خودشه  احترام واسش قائل نیست و ....اونم خونه رو زد به نام یکی دیگه واقعا زن داداشم رو مقصر می‌دونیم چون داداشم از اول واسش همه کار کرد اما اون قدر ندونست 

اگه میتونی اعتمادشو جلب کن 

اگه دوسش داری و میخوای ادامه بدی 

بهش نزدیک شو محیط خونه رو گرم نگه دار خواسته هاتو جوری بیان کن که نتونه نه بگه 

همیشه با دعوا گفتن نتیجه نمیده