2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میشه بیایین

117 بازدید | 12 پست

شوهرم با عشق باهام ازدواج کرده اما من هیچ علاقه ای بهش ندارم اون خیلی دوسم داره از همه لحاظ محبت میکنه بهم اما من باهاش بد اخلاقم همش غر میزنم باهاش بد رفتار میکنم تو این چند ساله که ازدواج کردیم حتی ی بوس نکردم همش محبت از طرف اون بوده یا هرچی قهر کردیم اون آشتی کرده غرورشو شکسته حتی ی حرف عاشقانه بهش نزدم الان میخوام تغییر کنم میخوام زندگیمون خوب باشه به نظرتون چیکار کنم از کجا شروع کنم؟

خب میخواستم ازت بپرسم پس چرا باهاش ازدواج کردی و فرصته تجربه ی عشقو ازش گرفتی که دیدم به فکر تغییری

از گام های کوچیک شروع کن

مثلا تماس بگیر بگو دلم تنگ شده.از سرکار اومد بغلش کن و....کم کم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میخواستم ازت بپرسم پس چرا باهاش ازدواج کردی و فرصته تجربه ی عشقو ازش گرفتی که دیدم به فکر تغییریا ...

تقصیر منم نیست گلم ازدواجم زوری بوده کودک همسری هستم ۱۳سالگی بزور پدر و مادرم 

شما شروع کردی همین که این حرفها رو میزنی 50٪ مشکل حل شده .الان  اولین جایی که واجه گله کنی و غر بزنی ساکت شو و بخند به خودتم بگو چیزی نشده که . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببین من همسرمو میخواد بره بدرقه میکنم میادم میرم استقبال

براش غذا خوشمزه درست میکنم با کلی عشق چون به خودم خیلییی حال میده

باهاش وقت میگذرونم فیلم میبینیم

میریم تفریح 

یهو بغلش میکنم

ماچ یهویی

سر کار شاید یکبار پیام بدم بگم مثلا عشق من چطوره(همیشه میگه چشم به گوشیم میفته دلم آب میشه)

براش هدیه بخر 

بهش توجه کن که چیا دوست داره