2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدی دیشب خواب دیدم

158 بازدید | 19 پست

دیشب خواب دیدم که شب بود مادر دوستم یه عروسک بهمون هدیه داده بود به شوهرم گفتم بره بده بهش 

شوهرم که رفت تو حیاط از پنجره دیدم یه سگ وحشی اومد سمتش همسایه ها هم تو حیاط بودن بعد سگ از پنجره پرید تو خونه من و سریع رفتم تو اتاق دیگه بعد تو خوابم در از این در های دو طرفه قدیمی بود که یه طرفش هرکاری میکردم نمیبست خلاصه داشتم سکته میکردم دیدم دوتا سگ شدن نزدیک اتاق که شدن یکی از سگا مرد یکی هم بی جون افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خواب ترسناکی میخای تعبیرشو بگم

اول اینکه عروسک در خواب دیدن یعنی مضحکه کسی شدین که ب خواست اون ی کاری می‌کنی سگ وحشی در حیاط و اگه پاس کرده باشه از دشمنی حرف بد می‌شنوین اگه دنبالتون کرد یعنی دشمنی در پی تو وشوهرته که ب نتیجه نمی‌رسه چون که گفتی از پا در اومدن بهت آسیب نمیزنن

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

چه خواب ترسناکی میخای تعبیرشو بگم

میشه این‌ بگی: خواب دیدم خواهرشوهرم با شوهرش دعوای خیلی بدی میکنه پووووول میخوام، شوهرش میگه نداااارم و نشسته گریه کردن.

اولین بار هست که همچین خوابی می‌بینم 

میشه این‌ بگی: خواب دیدم خواهرشوهرم با شوهرش دعوای خیلی بدی میکنه پووووول میخوام، شوهرش میگه نداااار ...

پول غم وغصه اس ولی اینکه شوهرت گریه کرده خوبه خواهرشوهرت به ضرر می‌کنه که زیاد نیست

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

پول غم وغصه اس ولی اینکه شوهرت گریه کرده خوبه خواهرشوهرت به ضرر می‌کنه که زیاد نیست

گلمپند شب مدام تو خواب میدیدم عمم گریه میکنه و میخواد دستاشو بگیرم ولی من نمیگرفتم بعد سیسمونی خریده بود و اورده بود خونه من برا خودش بود چون حاملس ۵ ماهشه بچه پسره بعد یواشکی به مادرش میگفت بچه تو شکمم نیست افتاده چجوری بگیم 

تعبیرش چبه؟

دشمن آشنا داری ک باهاش رفت وآمد داری ولی کاری از دستشون بر نمیاد چون میگی یکیشون مُرد و اون یکی بی جون افتاد 

صدقه بده حتما 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅