2777
2789

آهنگ معمولی نه ها، باند باز کنه مثل تالارای عروسی، که صداش تو کل ساختمون و کوچه بپیچه

وقتی هم بهش با احترام بگید باز نکن اینجا آپارتمانه بگه خونه خودمه

صاحب خونشم تو ساختمون نیس و کلا آدم بی مسئولیتیه، میگه به صاحبخونه گفته بودم وقتی قرارداد میبستیم اونم گفته بود مشکلی نداره

وقت و بی وقت خونتون از صدای باند بلرزه، حتی وقتی از سرکار اومدین و خسته این میخواین استراحت کنین

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

تذکر میدم

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ میزنم صد ده 😐یک همسایه داشتیم اینجوری و با صد ده جمعش کردم تا آخرین روز جرئت نکرد روشن کنه

مسئله اینه که صاحبخونش بدجور حمایتش میکنه

چون خودشم تو این ساختمون نیس که اذیت بشه

مثلا ساعت یک نصفه شب تمیزکاری میکنه مبلارو میکشه

ولی حق نداریم بگیم بالا چشت ابروئه

با اینکه ما خودمون مستاجر نیستیم مالکیم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
مسئله اینه که صاحبخونش بدجور حمایتش میکنهچون خودشم تو این ساختمون نیس که اذیت بشهمثلا ساعت یک نصفه ش ...

نه عزیز صد ده هست شکایت می‌کنی به جرم مزاحمت سروصدا ما این کار کردیم زنگ بزنید خودشون توضیح میدن بهتون

تذکر میدم

تذکر دادیم 

گفت خونه خودمه به کسی ربطی نداره. موقع قرارداد به صابخونه گفتم اونم گفت مشکلی نداره

صابخونشم تو این ساختمون نیست کلا

نه عزیز صد ده هست شکایت می‌کنی به جرم مزاحمت سروصدا ما این کار کردیم زنگ بزنید خودشون توضیح میدن بهت ...

چیکار کردن؟ اومدن دم در خونتون؟

تشریف ببرید دفتر قضایی یه شکایت و ....

چون ادم نفهم و پررو کارش با تذکر و ۱۱۰ راه نمیفته

شکایت کنی اگه رعایت نکنه باز

قتضی پرتش میکنه بیرون و خلاص

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

تشریف ببرید دفتر قضایی یه شکایت و ....چون ادم نفهم و پررو کارش با تذکر و ۱۱۰ راه نمیفتهشکایت کنی اگه ...

قاضی

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

صدای باندشو یکم ضبط کردم از خونمون

برای دوستام فرستادم تعجب کردن

بله اومدن در خونه شکایت نامه نوشتیم اما شما باز زنگ بزنید شرایط توضیح بدید اپراتور خود صد ده راهنمای ...

ممنونم باشه

ی همسایه پایین نفعم دارم صبح تاشب باند باز میکنع اهنگ میزاره ی همسایه بالایی گاو دارم صبح تاشب میکوبه ب سقف تذکر دادیم بدتر کردن

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بله اومدن در خونه شکایت نامه نوشتیم اما شما باز زنگ بزنید شرایط توضیح بدید اپراتور خود صد ده راهنمای ...

خب اومدن جلو در شکایت نوشتین چیشد بعدش چیکار کردین ؟؟؟

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
تشریف ببرید دفتر قضایی یه شکایت و ....چون ادم نفهم و پررو کارش با تذکر و ۱۱۰ راه نمیفتهشکایت کنی اگه ...

دقیقا فکر نکنم با تذکر ۱۱۰ درست بشه، خیلیییییی پررو هستن من خیلی محترمانه حرف میزدم اون یه حرفایی بارم کرد به جای معذرت خواهی که اصلا نتونستم چیزی بگم

ولی صابخونش قبل اینم یه مستاجر اورده بود نه سال هر کاری فکرشو بکنید کرد

به اسم یه نفر اجاره کرده بودن یعنی ۱۵ نفری زندگی میکردن، هرچی گفتیم اینو بیرون کن میگفت نه

از اینجا که رفتن هیچ جا بهش خونه اجاره ندادن

رفتیم دفتر قضایی اونام میگفتن صابخونش باید شعور داشته باشه، وگرنه شما همش یه پاتون میمونه تو دادگاه