2777
2789
عنوان

فکرم خرابه خوابم نمیبره راجب دخترم

1512 بازدید | 70 پست

دخترم ۲۱ ماهشه ۱۰ روزه تب داره اسهالم باهاش بود ولی از ۴شنبه دیگه با دعرو اسهال قطع شد اما تب هست همچنان اونم یه سره یعنی قط نمیشه یکم میاد پایین باز میره خیلی بدنشو سرش داغ میشه تا ۳۸ میره

ادرار طفلک کم شده دکتر گف از تب کردنه

اشتها اصلااااا نداره لاغر شده 

گلوش چرک ندهره گوشش نداره هییییییییچ علایم سرماخوردگی نداره اصلا و ابدا

دیگه نمیدونم چیکار کنم😫😫😫 ازمایش مدفوع دادیم جوابش فردا اماده میشه

اخه دلیل این تب لعنتی چیه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

۴ تا براش امپول زدن تو این مدت

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش دکتر اطفال حتما حتما

۲ سری بردم امروزم بردم از ناچاری تلگیر هم بردم

۲ سری بردم امروزم بردم از ناچاری تلگیر هم بردم

چی گفت

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
دکترشو عوض نمیکنی ۱۰ روز تب خیلی زیاده

فردا وقت گرفتم باز از یه دکتر دیگه

ببر بستری کن بدنش ممکنه کم آب شده باشه 

ملاج بچرو با روغن بادوم چرب کن خدایی نکرده تشنج نکنه تو این تب 

با گلاب بدنشو بشور پاشوئه کن با گلاب 

خیار رو نازک کن زیر بغل هاش .پیشونی .کف پاهاش و دستاش و شکمش بزار 

منم پسرم ده روز پارسال تب داشت 

از گرمای هوا هم هست خدا کمکت کنه عزیزم مراقبت کن

چی گفت

حرف درست حسابی نمیگن اخرش نامه بستری داد گفت اگه تب خیلی رف بالا ببر بستری کن 

دکترشو عوض نمیکنی ۱۰ روز تب خیلی زیاده

اره دقیقا منم دکتر اولی بردم گفت آنتی بیوتیک لازم نیست فقط پا شویه کن حتی تب بر هم نداد😒 ۴ روز تب داشت بچه، فرداش بردم یه دکتر دیگه دارو داد سه روز بعد خوب سد 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار