2777
2789

مثلا هرچند وقت یکبار ادم‌ها زیر دستش بمیرن بعد شوهرتون هنوز کنار نیومده باشه با این موضوع و هرچند وقت یکبار فروبپاشه به خاطر این موضوع چیکار میکنید؟

مثلا امشب اومد خونه میگفت تنگی نفس دارم نمیتونم تو خونه بمونم، نمیگفتم چی شده خودم حدس زدم همش میگفت خیلی سخته خیلی سخته. اخرشم اومدیم خونه با داروی خواب خوابید.

من نمیگم بی احساس باشه ولی این شکلی خیلی هم به خودش فشار میاد هم به من. دوست دارم ببرمش تراپی ولی میترسم بهش بربخوره.

نپرسید شغلش چیه مربوط به بیمارستانه و چون یه کاربری دیگه دارم و اونجا من رو خیلی میشناسن نمیخوام دقیق شغلش رو بگم که شناخته نشم

پزشک قانونیه.. اره حتما بهش بگو برید تراپی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی روحیش حساسه ک بعد چند سال کنار نیمده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

متاسفانه هیچ وقت کنار نمیان با این‌موضوع

بنظر من دو سه سال تو این کار بودن باید شغلشون رو عوض کنن

هرچقدرم آدم اهنی باشن احساسات شون‌ تحت تاثیر قرار میگیره

واقعا جزو شغل های خیلی خیلی سخته

برام قابل تصور نیست. چون روحیه کلا با چنین مشاغلی سازگار نیست.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دیگه شغلش جوریه که روی زندگیش تاثیر میذاره حتی اگه دوره ای باشه کم کم دچار فرسودگی میشه

بابد یه تصمیم جدی گرفت

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

اون‌ک‌آدما رو‌نمی‌کشه ‌از دستش کاری براشون    بربیاد وانجام ‌نده  باید عذاب وجدان  داشته باشع وگرنه‌نمیشه  ک  جلوی مرگ کسی رو گرفت‌وقتی اجل معلقش بیاد عزیزم از دست کسب کاری برنمیاد  ک

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕