2777
2789
عنوان

اگر کار شوهرتون با مرگ ادم‌ها سر و کار داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 51 پست
میشه بپرسم خودتون کارد درمان هستین یا چه شغلی البته اگه اشکال نداره اسی

نه عزیزم چه اشکالی

اره خودمم کادر درمانم ولی شغلم با جون ادما سروکار نداره تو مایه های بهداشت ایناست(از نظر اینکه با جون ادما سروکار نداره و بیمارستانی نیست)

پیش تراپیست میریم ولی برای این موضوع نه. زوج درمانگره نمیدونم این موضوع میشه باهاش مطرح کرد یا نه

روانسناس بالینی تو بیمارستان هست اگه همکارشون باسه اونجا کمک بگیره چون خاله منم چنین مشکلی داست فکر کنم با همون ها اوکیش کرد 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم چه اشکالیاره خودمم کادر درمانم ولی شغلم با جون ادما سروکار نداره تو مایه های بهداشت ایناست( ...

چقدر عالی موفق باشی عزیزم  ❤️

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

نمیدونم مثلا برای این خانمی که امروز فوت شد هنوز فرصت نکرده بودن هیچ کاری بکنن فوت شد

خب همینه مطمئن باش از درون خودشو مقصر میدونه چون آدم احساساتی هستش 

خیلی از اون کادر درمان شاید براشون مهم نباشه ولی شوهر تو میگه اگه اینکارو میکردیم شاید نمیمرد اگه اون کارو میکردیم بهتر بود 

ولی شما بهش بگید اگه قسمت هرکسی مرگ باشه تو هر ساعتی براش اتفاق میوفته 

😍خدایا شکرت 😍
ممنونم عزیزممن تشویقش میکنم بره پیش تراپیست

خواهش میکنم عزیزم 

چون تحصیل کرده هستن قطعا مقاومت نمیکنه به تراپی تو شیراز اگه هستین کمکی خواستی بگو برای پیدا کردن روانشناس

پسر دایی ام منم کادر درمان‌   اوایل ک رفته بود مرگهای ناگهانی  واین طور چیزا رو میدید  خیلی ترسیده بود میگن ی رکعت قضا نمیشد وقتی براش عادی  شد  دیگع 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

راننده امبولانس نیست؟ما هم بکی داشتیم تکنسین امبولانس بود.من تو جزییات روحیاتش نبودم ولی مشکلات عصبی داشت.خودش همه امپول میزد بعد ب طرز عجیبی از امپول میترسید

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بعضی نشاغل واقعا وحشتناکن 

من مدتی تو بیمارستان بیناریخای اعصاب روان کار کردم